LifeStyle

Η πρώτη δήλωση της Μαρίας Αντωνά μετά της είδηση του χωρισμού της από τον Άρη Σοϊλέδη

Μετά την είδηση «βόμβα» για τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά από τον Άρη Σοϊλέδη, η κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» πέτυχε την παρουσιάστρια και έσπευσε να τη ρωτήσει λεπτομέρειες. Η ίδια ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους αλλά δε θέλησε να κάνει κάποια δήλωση.

Η πρώην παίκτρια του Survivor πηγαίνοντας στο στούντιο του Sfera απάντησε στους δημοσιογράφους όπου και την περίμεναν για να εξασφαλίσουν μια πρώτη δήλωση για τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή. Η Μαρία Αντωνά είπε ευγενικά «ευχαριστώ» αλλά δεν τοποθετήθηκε στον χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη λίγο πριν τον γάμο τους.

Τη δήλωση της θέλησε να δείξει και να σχολιάσει στην εκπομπή της η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ που βρίσκεστε εδώ, ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον που έχει στείλει πάρα πολλά μηνύματα. Επειδή βρίσκομαι σε μια πολύ περίεργη προσωπική φάση, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση», είπε η Μαρία Αντωνά.

Υπενθυμίζεται πως ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά συζούσαν και είχαν αποφασίσει να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα. Την είδηση για τον ξαφνικό χωρισμό τους έδωσε στη δημοσιότητα ο καλός τους φίλος Κώστας Φραγκολιάς που θα ήταν ο κουμπάρος τους στον γάμο.

To άρθρο Η πρώτη δήλωση της Μαρίας Αντωνά μετά της είδηση του χωρισμού της από τον Άρη Σοϊλέδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button