ΕνημέρωσηΠολιτική

Αλ Πατσίνο: Ο λόγος που αποκάλυψε πρόωρα το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας

Εξηγήσεις για την κίνησή του να αποκαλύψει πρόωρα τον νικητή του Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας στη χθεσινή τελετή έδωσε ο Αλ Πατσίνο μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Όπως αναφέρει ο  σπουδαίος ηθοποιός σε δήλωσή του, δεν είχε καμία πρόθεση να παραλείψει τις άλλες υποψηφιότητες αλλά, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν επιλογή των παραγωγών της τελετής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος ότι δεν ήταν πρόθεσή μου να παραλείψω τους άλλους υποψηφίους, αλλά ήταν επιλογή των παραγωγών να μην ακουστούν εκ νέου, καθώς κάθε μια από τις ταινίες, είχε τονιστεί ξεχωριστά κατά τη διάρκεια της τελετής» ανέφερε αρχικά στη δήλωσή του ο ο 83χρονος ηθοποιός.

«Ήταν τιμή μου να είμαι μέρος της τελετής και επέλεξα να ακολουθήσω τις επιθυμίες τους για το πώς ήθελαν να παρουσιαστεί το συγκεκριμένο βραβείο» πρόσθεσε ο Πατσίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καταλαβαίνω ότι το να είναι κανείς υποψήφιος για Όσκαρ είναι τεράστια υπόθεση και το να μην αναγνωριστεί αυτό είναι προσβλητικό και επίπονο. Ως κάποιος που αναγνωρίζει τους δημιουργούς, τους ηθοποιούς και τους παραγωγούς δηλώνω ότι κατανοώ πλήρως όσους ενοχλήθηκαν από αυτή την παράλειψη. Γι’ αυτό και κάνω τη δήλωση αυτή» κατέληξε ο διάσημος ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button