Μόδα

Άρης Μακρής: Απαντά πρώτη φορά για τις φήμες ότι κακοποιούσε την Άννα Μαρία Βέλλη

Ο Άρης Μακρής και η Άννα Μαρία Βέλλη υπήρξαν ζευγάρι για πολύ καιρό, μέχρι που πριν κάποια χρόνια αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά.

Η γνωστή ηθοποιός και youtuber έχει μιλήσει πολλές φορές για την κακοποίηση που υπέστη από πρώην σύντροφό της, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει ποτέ το δημοφιλή τραγουδιστή.

Σε ένα από τα τελευταία βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube, κάποιος ρώτησε την Άννα Μαρία Βέλλη αν ισχύει η φήμη ότι ο συγκεκριμένος άνδρας κάνει παρέα με γνωστή youtuber/ πρώην φίλη της. Η ίδια επιβεβαίωσε ότι ισχύει με τα σχόλια να παίρνουν «φωτιά» και να γράφουν όλοι ότι μιλάει για τον Άρη Μακρή.

@amiyiamireal

Σχετικα με το προηγουμενο τικ τοκ! Ολο το βιντεο στο κανάλι μου #amiyiamitube #fyp #xyzbca #fypシ #mpesfypgamw #xyzabc

♬ πρωτότυπος ήχος – Amiyiami

Ύστερα από τα δεκάδες σχόλια που δέχτηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο Άρης Μακρής αποφάσισε να δημοσιεύσει μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media και να ξεκαθαρίσει για πρώτη φορά τι έχει συμβεί. Ο Άρης Μακρής τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν είναι εκείνος «ο κακοποιητής της Άννας Μαρίας Βέλλη» και ότι όλα αυτά που γράφονται για εκείνον έχουν σκοπιμότητα τα views.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Μακρής έγραψε: «Τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος έχει συνδέσει το όνομά μου με μια δυσάρεστη είδηση επειδή κάποιος, σκόπιμα ή μη, άφησε να εννοηθεί πως έχω συμπεριφερθεί με κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό έχει ως συνέπεια να δέχομαι υβριστικά μηνύματα από κόσμο που πιστεύει ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι αληθής, να έχω πρόβλημα στη δουλειά μου και εν τέλει εγώ μέσα μου, ψυχικά να βαραίνω για κάτι που ποτέ δεν θα τολμούσα να σκεφτώ, πόσο μάλλον να κάνω. Χρόνια τώρα αρνιόμουν να πάρω θέση γιατί δεν ήθελα να δώσω συνέχεια σε μια φήμη που αρχικά δεν με κατονόμαζε, άρα και δεν με κατηγορούσε άμεσα και που τελικά δεν με άγγιζε, αφού δεν συνάδει με την πραγματικότητα.

Για να είμαι ξεκάθαρος ακόμη και σήμερα δεν είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά σε εμένα. Παρόλα αυτά, τα απόνερα αυτής έφτασαν σε εμένα και τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, χωρίς να μπορώ πλέον να μένω αμέτοχος.

Προτείνω, και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απ’ αυτό, να εξετάζουμε όσα ακούμε γιατί δυστυχώς ιερές και σημαντικές αξίες χάνονται και οι φωνές που πρέπει να ακουστούν αποδυναμώνονται. Αξίες που δεν πρέπει, θεωρώ, να τις φέρνουμε στα μέτρα τα δικά μας, αλλά να ανεβαίνουμε με κόπο και αλήθεια στα δικά τους».

Ο Άρης Μακρής έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο boy band «Boise and Noise» και στη συνέχεια, όταν το συγκρότημα διαλύθηκε, ακολούθησε solo πορεία. Το 2019 είχε αναλάβει την παρουσίαση των backstage του X-Factor.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button