ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Γαλατασαράι – Φενέρμπαχτσε: Η αντίπαλος του Ολυμπιακού αποχώρησε από το γήπεδο στα 50 δευτερόλεπτα

Η Φενέρμπαχτσε δέχθηκε γκολ από τη Γαλατασαράι στα 50 δευτερόλεπτα του τελικού του Σούπερ Καπ Τουρκίας και αποχώρησε από το γήπεδο.

Η Φενέρμπαχτσε έκανε τις απειλές της πράξη και  αποχώρησε από το γήπεδο στη διάρκεια του Σούπερ Καπ Τουρκίας κόντρα στη Γαλατασαράι.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά Conference League θέλησε με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί κατά της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, η οποία δεν ικανοποίησε το αίτημα αναβολής του αγώνα για να προετοιμαστεί για τον κρίσιμο αγώνα με τους Πειραιώτες..

Η Φενέρμπαχτσε παρατάχθηκε με ενδεκάδα νεαρών ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο και δέχθηκε γκολ με το “καλημέρα” από τον Ικάρντι. 

Ύστερα από το 1-0 της Γαλατασαράι, η Φενέρμπαχτσε αποχώρησε από το γήπεδο, όπως είχε προαναγγείλει τις προηγούμενες μέρες.

Πλέον, η Φενέρμπαχτσε προετοιμάζεται ξεκούραστη για τον κρίσιμο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” την προσεχή Πέμπτη (11/4) για τα προημιτελικά του Conference League.

To άρθρο Γαλατασαράι – Φενέρμπαχτσε: Η αντίπαλος του Ολυμπιακού αποχώρησε από το γήπεδο στα 50 δευτερόλεπτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button