LifeStyle

Η Μόνικα Λεβίνσκι από το σκάνδαλο με τον Μπιλ Κλίντον, πρωταγωνίστρια σε καμπάνια μόδας

Πίσω στο 1995, η 22χρονη τότε Μόνικα Λεβίνσκι διέσχιζε το κατώφλι του Λευκού Οίκου ως εκπαιδευόμενη για λογαριασμό του τότε προέδρου, Μπιλ Κλίντον.

Ο Μπιλ Κλίντον, λίγα χρόνια μετά παραδεχόταν την “ανάρμοστη” σχέση που είχε αναπτύξει με την Μόνικα Λεβίνσκι (το φόρεμα με τον λεκέ με ίχνος από το σπέρμα του, έχει μείνει στην ιστορία) και η υπόθεσή τους θα καταγραφόταν ως ένα από τα θρυλικά σκάνδαλα.

Μετά από την περίφημη αυτή πικάντικη ιστορία, η δημοτικότητα της Μόνικα Λεβίνσκι εκτοξεύτηκε στα ύψη και μέχρι σήμερα παραμένει στην επικαιρότητα.

Η Lewinsky, η οποία έκλεισε τα 50 τον περασμένο Ιούλιο, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια “You’ve Got the Power” της Reformation, η οποία συνδέεται με την ευαισθητοποίηση για την εγγραφή στην ψηφοφορία ενόψει των εκλογών του 2024.

Η άλλοτε πέτρα του σκανδάλου ανακτά τη δύναμή της και ενθαρρύνει τον κόσμο να ψηφίσει – και μάλιστα με μοντέρνο τρόπο.

“Ψηφοφορία σημαίνει να χρησιμοποιούμε τη φωνή μας για να ακουστεί και είναι η πιο καθοριστική -και ισχυρή- πτυχή της δημοκρατίας”, δωλώνει η ίδια σε δελτίο τύπου για την προώθηση της καμπάνιας από το αμερικάνικο fashion brand.

“Η ψήφος είναι πάντα σημαντική, αλλά το διακύβευμα είναι ιδιαίτερα υψηλό φέτος με την απογοήτευση και την απάθεια των ψηφοφόρων να απειλούν να επηρεάσουν σημαντικά την προσέλευση”.

Στην καμπάνια εμφανίζεται η Lewinsky φωτογραφημένη από τη φωτογράφο Zoey Grossman σε μια νέα κολεξιόν με business looks (δερμάτινες καμπαρντίνες, midi φορέματα… ).

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reformation (@reformation)

 

Σε συνέντευξή της στο Elle, η Λεβίνσκι αναγνώρισε ότι η απάθεια των ψηφοφόρων είναι ένα ζήτημα που οδηγεί στην εκλογική αναμέτρηση του 2024, λέγοντας: “Έχουμε δει στις δημοσκοπήσεις ότι η απογοήτευση των ψηφοφόρων έχει αυξηθεί και η απάθεια έχει αυξηθεί. Όλοι πρέπει να υπενθυμίζουμε ο ένας στον άλλον ότι δεν μπορούμε να το αφήσουμε να μπει εμπόδιο στην ανάγκη να ψηφίσουμε, ότι έτσι χρησιμοποιούμε τη φωνή μας. Εκεί βρίσκεται η δύναμή μας”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monica Lewinsky (@monica_lewinsky)

 

Ακόμα και πέρα από το θέμα της ψήφου, η Lewinsky θέλει να χρησιμοποιήσει την εκστρατεία για να βοηθήσει τις γυναίκες να νιώσουν δυνατές, λέγοντας στην ανακοίνωση: “Μια γυναίκα Reformation είναι μια ενδυναμωμένη γυναίκα – και μια ενδυναμωμένη γυναίκα χρησιμοποιεί τη φωνή της”.

To άρθρο Η Μόνικα Λεβίνσκι από το σκάνδαλο με τον Μπιλ Κλίντον, πρωταγωνίστρια σε καμπάνια μόδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button