ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Κύπελλο Ιταλίας: Με «τεσσάρα» στον τελικό η Αταλάντα

Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις από τους Λόκμαν (90΄+5) και Πάσαλιτς (90΄+8) η Αταλάντα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Φιορεντίνα των 10 παικτών από το 53′ (αποβλήθηκε ο Μιλένκοβιτς) και με το εμφατικό 4-1 στο Μπέργκαμο να πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Coppa Italia, όπου στις 15 Μαΐου θα αντιμετωπίσει την Γιουβέντους στο «Ολίμπικο».

Οι «βιόλα» μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, κατάφεραν μέχρι το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-1 (το ματς πήγαινε στην παράταση), ωστόσο, η πίεση των «μπεργκαμάσκι» έφερε αποτέλεσμα και με δύο γκολ κατάφεραν να πάρουν τη νίκη-πρόκριση στον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κοπμάινερς είχε δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 8΄, ισοφάρισε ο Μαρτίνες-Κουάρτα στο 68΄, αλλά ο Σκαμάκα στο 75′ έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ την ομάδα του Τζανπιερο Γκασπερίνι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των δεύτερων αναμετρήσεων για την ημιτελική φάση του Coppa Italia έχουν ως εξής (σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων αγώνων):

Λάτσιο-Γιουβέντους 2-1 / (0-2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αταλάντα-Φιορεντίνα 4-1 / (0-1)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button