ΕνημέρωσηΠολιτική

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο κόμμα στις Ευρωεκλογές με αυξημένα ποσοστά για αξιόπιστη αντιπολίτευση

« Το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο κόμμα στις Ευρωεκλογές με αυξημένα ποσοστά», δήλωσε απόψε εμφατικά ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι «στόχος είναι ισχυρό ποσοστό αρκετά πάνω από το ποσοστό των εθνικών εκλογών πέρσι τον Ιούλιο για να ασκήσει αξιόπιστη αντιπολίτευση και να φέρει κοντά του όσους υφίστανται τις συνέπειες της πολιτικής της ΝΔ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι προτιμά μια αντιπολίτευση life style . «Θέλει την αντιπολίτευση να είναι άλλοθι στην πολιτική του».

Ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε τα ευρήματα πρόσφατης δημοσκόπησης συγκεκριμένης εταιρείας όπου κατέταξε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη τρίτη θέση με δεύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας παράλληλα ότι διογκώθηκαν σκόπιμα από ορισμένα ΜΜΕ.

Επέκρινε έντονα την κυβέρνηση για άλλη μια φορά για συγκάλυψη στην υπόθεση των Τεμπών επικαλούμενος δηλώσεις της Ευρωπαίας Εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ διευκρίνισε ότι δεν υπήρξαν αποκλεισμοί στην χθεσινή εκδήλωση για το Περιβάλλον στην οποία παρών ήταν ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ενώ είχαν προσκληθεί και ήταν δικαιολογημένα απόντες οι Χάρης Δούκας και Γιάννης Μανιάτης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button