ΕνημέρωσηΟικονομία

Πρωταγωνιστής της σειράς «Breaking Bad» σκεφτόταν την αυτοκτονία πριν την επιτυχία

Ο ηθοποιός του «Breaking Bad», Τζιανκάρλο Εσπόζιτο παραδέχτηκε ότι πριν την επιτυχία της σειράς, σκεφτόταν να αυτοκτονήσει.

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης εμφάνισής του στην εκπομπή Jim & Sam του SiriusXM, ο Esposito θυμήθηκε μια εποχή το 2008, όταν βρισκόταν κοντά στην πτώχευση και ήταν τόσο απελπισμένος που σκέφτηκε να βάλει ένα συμβόλαιο θανάτου στον εαυτό του για να εξασφαλίσει την οικογένειά του με τα χρήματα της ασφάλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η διέξοδος που είχα στο μυαλό μου ήταν: “Παίρνεις άραγε ασφάλεια ζωής αν κάποιος αυτοκτονήσει; Παίρνουν το ψωμί;’ Η γυναίκα μου δεν είχε ιδέα γιατί ρωτούσα αυτά τα πράγματα. Είχα αρχίσει να το σχεδιάζω. Αν έβαζα κάποιον να με ξεκάνει, θάνατος από ατύχημα, τα παιδιά μου θα έπαιρναν την ασφάλεια. Είχα τέσσερα παιδιά. Ήθελα να έχουν ζωή. Ήταν μια δύσκολη στιγμή. Σκέφτηκα κυριολεκτικά την αυτοκαταστροφή για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Τόσο χαμηλά ήμουν.

Αυτή ήταν η πρώτη υποψία ότι υπήρχε διέξοδος, αλλά δε θα ήμουν εδώ για να είμαι διαθέσιμος για τα παιδιά μου. Μετά άρχισα να σκέφτομαι ότι αυτό δεν είναι βιώσιμο, επειδή ο πόνος που θα τους προκαλούσα θα ήταν δια βίου, και θα υπήρχε δια βίου τραύμα που απλώς θα επέκτεινε το τραύμα γενιάς από το οποίο προσπαθώ να απομακρυνθώ. Το φως στην άκρη του τούνελ ήταν το ‘Breaking Bad’.»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button