Ομορφιά

Στέψη Βασιλιά Καρόλου: Τι φόρεσαν οι royals της Ευρώπης

Με λαμπρότητα και με πλήθος συμβολισμών πραγματοποιήθηκε η στέψη του βασιλιά Καρόλου στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ, η πρώτη μετά από 70 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το παλάτι του Μπάκιγχαμ επιδιώκει να συμβολίσει τη σταθερότητα του θεσμού, συνδυάζοντας την παράδοση μιας χιλιετίας αλλά και πιο σύγχρονα στοιχεία.

Εβδομήντα τρία χρόνια μετά την ενθρόνιση της βασίλισσας Ελισάβετ, ο Κάρολος ο Γ’ στέφθηκε σήμερα νέος βασιλιάς και σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τη βρετανική μοναρχία.

Η στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ αποτελεί ένα ιστορικό γεγονός που προσελκύει πολλές προσωπικότητες υψηλού κύρους από όλο τον κόσμο.

Την τελετή στέψης του Καρόλου και της Camilla παρακολούθησαν διά ζώσης 2.200 υψηλοί καλεσμένοι: αρχηγοί κρατών, υπουργοί της κυβέρνησης, πρώην πρωθυπουργοί, βασιλείς άλλων κρατών και μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Πάμε να δούμε τι φόρεσαν στην τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου οι royals της Ευρώπης. Όπως θα παρατηρήσετε επικράτησε η μονοχρωμία και τα παστέλ χρώματα. Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες ήταν αυτή της βασίλισσας Letizia της Ισπανίας και της βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας καθώς και της Μαρί Σαντάλ.

King Felipe and Queen Letizia of Spain

King Abdullah and Queen Rania of Jordan

Crown Prince Frederik and Crown Princess Mary of Denmark

King Willem Alexander and Queen Máxima of The Netherlands

Crown Prince Haakon and Crown Princess Matte Marit of Norway

King Philippe and Queen Mathilde of Belgium

King Carl Gustaf and Crown Princess Victoria of Sweden

Prince Albert and Princess Charlene of Monacο

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button