Ομορφιά

Μαρία Αντωνά – Άρης Σοϊλέδης: Ο θυελλώδης έρωτας, οι φήμες για τρίτο πρόσωπο και ο αιφνίδιος χωρισμός!

Μετά από επτά χρόνια σχέσης, η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να βάλουν τέλος στη σχέση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν αρχικά γνωστές μέχρι στιγμής, η Μαρία Αντωνά έχει φύγει από το σπίτι όπου έμενε με τον ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα, αφού μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο υπήρξε ρήξη στη σχέση τους.Ο Γιάννης Πουλόπουλος την Τρίτη 9/4 αφού προλόγισε το θέμα στην εκπομπή «Super Κατερίνα», στη συνέχεια αποκάλυψε πως το ζευγάρι ξενοίκιασε το σπίτι που έμενε μαζί και πλέον είναι και οι δύο σε αναζήτηση για νέα στέγη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης έχουν διαγράψει όλες τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social media, ωστόσο, δεν έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλο.

Τι αποκάλυψε ο Κώστας Φραγκολιάς που θα τους πάντρευε

Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε το πρωί της Τρίτης στο Happy Day ο καλός φίλος του ζευγαριού, Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος άφησε ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης στο μέλλον.

«Διαβάσαμε την είδηση χθες και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ξέραμε ότι η Μαρία μας και ο Άρης παντρεύονται, ο Κώστας θα ήταν κουμπάρος, η Μαρία ήταν προχθές εδώ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Μαρία, αλλά κατάλαβα ότι θέλει να κρατήσει απόσταση», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Κώστας Φραγκολιάς, που θα πάντρευε τη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη, ανέφερε από την πλευρά του: «Υπάρχει μια κρίση από τότε που ήρθε η Μαρία από το Survivor. Υπάρχει μια κρίση στη σχέση, έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι η Μαρία. Έχει φύγει από δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο, ότι τσακώθηκαν… Ο προσωρινός, θα ήθελα να πω, αυτός χωρισμός, έχει έρθει με χαμηλούς τόνους. Δεν έγινε καμία φασαρία, ούτε τσακώθηκαν. Σας λέω αυτά που αντιλαμβάνομαι και ξέρω. Εγώ θέλω και τους το είπα και χθες ό,τι είναι καλύτερο για τον καθένα».

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια ανέβαλε συνεχώς τον γάμο του, αρχικά λόγω της συμμετοχής του Άρη Σοϊλέδη στο «Survivor» του 2022 και έπειτα επειδή ο πρώην ποδοσφαιριστής περίμενε πως θα τον καλούσαν και στην «All Star» βερσιόν του παιχνιδιού το 2023, κάτι που δεν συνέβη τελικά, με αποτέλεσμα να μείνει στο… περίμενε και να μην ντυθεί γαμπρός. Φέτος, αντί για γάμο, είδαμε τη Μαρία Αντωνά να ταξιδεύει αυτήν τη φορά στον Άγιο Δομίνικο και να παίρνει μέρος στο «Survivor».

Η πρώτη αντίδραση της Αντωνά στην κάμερα μετά τον χωρισμό από τον Άρη Σοϊλέδη

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» θέλησε να πει η Μαρία Αντωνά για τα μηνύματα στήριξης που λαμβάνει τις τελευταίες ώρες μετά την είδηση για τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, φτάνοντας στο στούντιο του Sfera απάντησε στους δημοσιογράφους όπου και την περίμεναν για να εξασφαλίσουν μια πρώτη δήλωση για τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ που βρίσκεστε εδώ, ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον που έχει στείλει πάρα πολλά μηνύματα. Επειδή βρίσκομαι σε μια πολύ περίεργη προσωπική φάση, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση», είπε η Μαρία Αντωνά.

Τι δήλωνε η Μαρία Αντωνά πριν λίγες μέρες στο Happy Day για τον γάμο τους

Στις 29 Μαρτίου η Μαρία Αντωνά είχε βρεθεί καλεσμένη στο Happy Day. Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για την εμπειρία της στο φετινό Survivor, ωστόσο, όταν ρωτήθηκε γι’ αυτόν τον πολυσυζητημένο γάμο που ετοιμάζουν με τον Άρη Σοϊλέδη, απέφυγε να δώσει πολλές λεπτομέρειες.

«Τον γάμο, τον συζητάμε, τον συζητάμε… Πρώτα ο Θεός θα γίνει. Δε λέω ημερομηνία για να μη γίνω γραφική για ακόμη μια φορά. Πρώτα ο Θεός θα γίνει φέτος, προς το καλοκαίρι, Σεπτέμβρη, κάπου εκεί» είπε η Μαρία Αντωνά.

Το πρώτο μήνυμα του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό

Το πρώτο του μήνυμα, μετά τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά, δημοσίευσε στο Instagram ο Άρης Σοϊλέδης, το οποίο και είχε πολλούς αποδέκτες.

«Καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας παρακαλέσω με όλη μου την καλή διάθεση να σεβαστείτε λίγο την κατάσταση γενικότερα και να μην βγαίνει ο καθένας σε εκπομπές, site και τα λοιπά και λέει το μακρύ του και το κοντό του. Να αφήσουμε λίγο τα πράγματα να κυλήσουν γιατί έχω ακούσει απίστευτα πράγματα και ιστορίες οι οποίες δεν είναι παρά μόνο της φαντασίας σας. Αυτό από εμένα, καλή συνέχεια σε όλους φιλάκια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το Survivor 2024

Η Μαρία Αντωνά φέτος συμμετείχε στο Survivor 2024 αφήνοντας μία καλή εικόνα στους τηλεθεατές και στους συμπαίκτες της. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν είχε κρύψει το πόσο καταβεβλημένη ένιωθε. Τελικά αποχώρησε και κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα στο αεροδρόμιο την περίμενε ο Άρης Σοϊλέδης με ένα μπουκέτο λουλούδια.

«Είχε μπει μέσα στο αεροδρόμιο στις βαλίτσες, δεν ξέρω πώς το έκανε αυτό και τα κατάφερε. Ήρθε μέσα, μου έφερε λουλούδια, ήταν πολύ συγκινημένος. Κι εγώ όταν τον είδα μετά από τόσο καιρό, πήγα τον αγκάλιασα, αλλά στην αρχή λίγο ταράζεσαι όταν τον βλέπεις από κοντά, τον κοιτάς, τρομάζεις» ανέφερε η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Ενώ πρόσθεσε: «Όταν βλέπεις ανθρώπους μετά από πολύ καιρό, τους ακούς και τους βλέπεις, τρομάζεις γιατί δεν τους θυμάσαι όταν είσαι εκεί».

«Συγγνώμη κορίτσι μου, τον είδες και τρόμαξες; Δεν είναι ωραίο αυτό» σχολίασε η Φαίη Σκορδά με τη Μαρία Αντωνά να της απαντά: «Εννοώ ότι ταράζεσαι όταν βλέπεις τον άνθρωπό σου μετά από τόσο πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Τον περίμενα όπως είναι, απλά μέσα στο παιχνίδι προσπαθείς να θυμηθείς πρόσωπα και δεν μπορείς».

Μέχρι τότε τίποτα δεν προμήνυε χωρισμό ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι.

Επίσης αξιοσημείωτο είναι και το μήνυμα που της έστειλε ο Άρης ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, όταν η Μαρία βρισκόταν ακόμη μέσα στο ριάλιτι.

Ανοίγοντας το κουτάκι, λοιπόν, η όμορφη παρουσιάστρια είδε έναν λούτρινο Τουίτι και ξέσπασε με μιας σε κλάματα.

«Μπορεί αυτό να είναι έτσι αστείο και γλυκό αλλά έχει πολύ μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα. Αυτό το είχα πάει σε ένα ταξίδι που είχα κάνει στο Βουκουρέστι, όταν έπαιζε ο Άρης ποδόσφαιρο εκεί και έχουμε όλη την οικογένεια. Δηλαδή έχουμε αυτό το μικρό και έχουμε και την μαμά. Είναι η προσομοίωση του Άρη, άμα δείτε τα ματάκια του! Αυτά ήταν και είναι τα μωρά μας και αυτό είναι το πρώτο » αναφώνησε η Μαρία Αντωνά.

«Θέλω να ξέρεις πως με έχεις κάνει πάρα πολύ περήφανο με όσα έχεις καταφέρει μέσα στο παιχνίδι, έχεις ξεπεράσει πολλούς από τους φόβους τους οποίους είχες και ένα από τα σημαντικότερα πράγματα είναι ότι έχεις δείξει τις αξίες σου σαν άνθρωπος. Πραγματικά σε χαιρόμαστε όλοι για αυτό. Μου λείπεις πολύ, όλα είναι υπέροχα εδώ, ο γατούλης μας είναι μια χαρά και κοιμόμαστε αγκαλίτσα πλέον στο κρεβάτι. Κράτα γερά, συνέχισε έτσι, σ’ αγαπώ πάρα πολύ και μου λείπεις» είπε ο Άρης Σοϊλέδης στο μήνυμά του.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας του ζευγαριού

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά γνωρίστηκαν το 2017 μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή ένιωσαν μια δυνατή έλξη. Όλοι μιλούσαν από την αρχή της σχέσης τους για έναν κεραυνοβόλο έρωτα, κάτι που έχει αποδειχτεί περίτρανα πέντε χρόνια μετά!

Μπορεί να ήταν ελάχιστο χρόνο μαζί, ωστόσο τα σχέδια για γάμο και απόκτηση οικογένειας ήταν στο μυαλό και των δύο!

«Σκέφτομαι πάρα πολύ το μέλλον. Πώς θα γίνει, δηλαδή, να είμαστε μαζί στην καθημερινότητά μας. Βρίσκομαι σε ηλικία που και η προοπτική του γάμου είναι ανοιχτή και η προοπτική του παιδιού. Με ενδιαφέρουν αυτά τώρα και τα συζητάμε με τον Άρη. Περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν κάποια πράγματα, γιατί εμείς μεταξύ μας είμαστε πολύ καλά. Υπάρχει η πρόθεση και από τους δυο μας» είχε εξομολογηθεί πριν δύο χρόνια η Μαρία Αντωνά.

Η υπερπαραγωγή – πρόταση γάμου πώς σε σκάφος

Ήταν Φεβρουάριος του 2021, όταν η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε ότι ο Άρης Σοϊλέδης της έκανε πρόταση γάμου. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν σε ένα σκηνικό εμπνευσμένο από ταινία, με τον ποδοσφαιριστή να γονατίζει και να ζητάει από την καλλονή σύντροφό του να γίνει η μέλλουσα σύζυγός του.

«Κάποια στιγμή πριν από τα Χριστούγεννα μου είπε να πάμε για ένα γεύμα για να γνωρίσουμε κάτι συμπαίκτες του και τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος, στολισμένο, πολύ ωραία μουσική και ένα drone ήρθε και έφερε το δαχτυλίδι. Έστησε υπερπαραγωγές, το αγόρι μου σε αυτά είναι τρομερός», είχε δηλώσει για την πρόταση γάμου η παρουσιάστρια.

«Έχω διαλέξει το νυφικό. Είναι κάτι που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το είδα. Είναι πάρα πολύ απλό, με ανάλαφρο στυλ. Δεν θέλω υπερβολές. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να είμαι άνετη, ώστε να χορέψω πολύ εκείνη τη βραδιά. Ξέρω ότι στον Άρη αρέσουν πολύ τα πυροτεχνήματα, οπότε θα το φροντίσω» είχε αποκαλύψει τότε η Μαρία.

Οι αιχμές για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Και όσο η Μαρία Αντωνά ετοίμαζε το 2022 τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θέλησε να ανάψει φωτιές.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός make up artist ισχυρίστηκε στην κάμερα του Survivor πως έχει ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο μεταξύ του Άρη Σοϊλέδη και της Σοφιάννας Αβραμάκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι πραγματικά στην καλύβα γίνεται το δις εξαμαρτείν. Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Βλέπω μονίμως τον Άρη και μαζί του την Σοφιάννα, πρωταγωνίστρια παντού. Τους βλέπω να πηγαίνουν πίσω στην καλύβα για πάρα πολύ ώρα και το βράδυ και το πρωί και να εξαφανίζονται».

«Νομίζω ότι υπάρχει ένα ειδύλλιο μέσα στο Survivor. Είναι η Σοφιάννα και ο Άρης. Πραγματικά με στεναχωρεί γιατί ο Άρης έχει μια κοπέλα. Δεν θέλω να βάλω σπίρτο και να ανάψω φωτιά αλλά πάρα πολύ εντύπωση μου κάνει γιατί η Σοφιάννα είναι με τον Άρη κ..ος και βρακί! Μια μέρα που πήγε να του κάνει μασάζ μπροστά στις κάμερες, είπε ο Άρης «μη μου κάνεις μασάζ και το δει η κοπέλα μου και γίνει χαμός». Πήρα και γω θέση και του είπα, Άρη, κούλαρε φίλε γιατί έχεις και μια κοπέλα έξω που σε βλέπει. Θα με στεναχωρούσε πάρα πολύ αν ήμουν εγώ στη θέση της κοπέλας του Άρη και έβλεπα αυτό το σκηνικό. Είναι όλο λάθος και δεν είναι τίμιο κατά τη γνώμη μου» δήλωνε εκείνη την περίοδο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button