LifeStyle

Athens Fashion Week 2024: Backstage με την κορυφαία Ιταλίδα σχεδιάστρια Elisabetta Franchi

Η διάσημη Ιταλίδα σχεδιάστρια μόδας, Elissabetta Franchi, ήρθε στην Αθήνα και παρουσίασε για πρώτη φορά την νέα της collection στo ελληνικό κοινό, την 1η ημέρα του Athens Fashion Week 2024.

Tο επιτυχημένο ιταλικό brand, με 140 μπουτίκ ανά τον κόσμο, επιλέγουν μερικές από τις μεγαλύτερες σταρ, όπως η Angelina Jolie, η Kate Hudson, η Jessica Alba, η Emily Blunt, η Jennifer Lopez, η Lady Gaga και οι Kardashians.

Ο θεσμός της μόδας Athens Fashion Week επέστρεψε ανανεωμένος και γεμάτος εκπλήξεις από τις 20 Απριλίου έως τις 24 Απριλίου 2024 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας, αγαπημένα fashion brands, διάσημοι διεθνείς σχεδιαστές αλλά και νέα ταλέντα παρουσιάζουν τις συλλογές τους για τη νέα σεζόν. 

Με κεντρικό χώρο διεξαγωγής για τις επιδείξεις μόδας το Ζάππειο Μέγαρο και με μια σειρά από shows σε πολύ ξεχωριστές τοποθεσίες, το Athens Fashion Week αναβαθμίζει την Αθήνα σε μια μικρογραφία των διεθνών μητροπόλεων μόδας και μας προετοιμάζει για ένα πενθήμερο γεμάτο στιλ, λάμψη και πολλά happenings.

To άρθρο Athens Fashion Week 2024: Backstage με την κορυφαία Ιταλίδα σχεδιάστρια Elisabetta Franchi δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button