ΕνημέρωσηΠολιτική

Εντυπωσίασε ο Γιάννης Περιστεράς στις δοκιμές του Μιζάνο με Yamaha R7

Του Δημήτρη Διατσίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 18χρονος Πρωταθλητής Ελλάδας Γιάννης Περιστεράς, για το 2024 θα αγωνιστεί στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV στην κατηγορία Ενιαίο Τύπου με Yamaha R7, τη νέα δικύλινδρη μοτοσυκλέτα του Ιαπωνικού εργοστασίου με τον κινητήρα της ΜΤ-07.
Ο Περιστεράς επιστρέφει στην ομάδα Roc ‘n’ DeA, των γνωστών Πρωταθλητών και οδηγών Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Massimo Roccoli και Alex De Angelis. Οι δύο ιδιοκτήτες της ομάδας καλωσόρισαν τον Έλληνα οδηγό σε ένα πρώτο τεστ που έγινε στην πίστα Vellelunga και τις προηγούμενες μέρες βρέθηκαν στην πίστα του Μιζάνο για μια δεύτερη δοκιμή.

Εκεί ο Γιάννης Περιστεράς βρήκε τη θέση οδήγησης που του ταιριάζει στη νέα του μοτοσυκλέτα και μαζί με τους μηχανικούς τις κατάλληλες ρυθμίσεις αναρτήσεων, σε μια πίστα που ο ίδιος γνωρίζει καλά. Το αποτέλεσμα ήταν συνεχόμενοι χρόνοι σταθερά κάτω από το 1’50” με έναν εξαιρετικό ρυθμό, τι στιγμή που ο νικητής του περσινού Πρωταθλήματος R7, που ήταν και αυτός στην πίστα έκανε μόνο έναν γύρο στο 1’49”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Massimo Roccoli και Alex De Angelis, είναι αυτοί που θα καθοδηγήσουν τον Περιστερά το 2024

O Alex De Angelis που επέβλεπε τη δοκιμή έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος και τώρα η ομάδα προσβλέπει στον πρώτο Αγώνα της χρονιάς που θα γίνει στις 28 Απριλίου.
Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Έλληνα οδηγό, με τον οποίον η ομάδα Roc ‘n’ DeA στοχεύει στο να διεκδικήσει το Ιταλικό Πρωτάθλημα, όπως μας είπαν και οι δύο ιδιοκτήτες της ομάδας.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button