ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Red Bull: Έρευνα για τον Christian Horner μετά από καταγγελία για απρεπή συμπεριφορά

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο επικεφαλής της ομάδας Red Bull, Christian Horner, βρίσκεται υπό εξωτερική έρευνα μετά από καταγγελία σχετικά με τη συμπεριφορά του από άλλο μέλος του προσωπικού της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Horner απέρριψε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό, ο οποίος τον ήθελε να έχει ακατάλληλη συμπεριφορά απέναντι σε γυναίκα συνάδελφο του.

Ο 50χρονος, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επικεφαλής ομάδας στη σύγχρονη F1, καθώς έχει συμβάλλει στην κατάκτηση έξι παγκόσμιων πρωταθλημάτων κατασκευαστών και επτά τίτλων οδηγών στη Red Bull Racing, δήλωσε: “Αρνούμαι πλήρως αυτούς τους ισχυρισμούς”.

Η Red Bull, η αυστριακή εταιρεία ενεργειακών ποτών στην οποία ανήκει η ομάδα της F1, επιβεβαίωσε ότι διεξάγεται έρευνα. “Αφού λάβαμε γνώση ορισμένων πρόσφατων ισχυρισμών, δόθηκε η εντολή για άμεση ανεξάρτητη έρευνα. Η διαδικασία αυτή, η οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, διεξάγεται από εξωτερικό εξειδικευμένο δικηγόρο. Η εταιρεία αντιμετωπίζει τα θέματα αυτά εξαιρετικά σοβαρά και η έρευνα θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Δεν θα ήταν σκόπιμο να σχολιάσουμε περαιτέρω αυτή τη στιγμή”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την ομάδα της Red Bull Racing δεν έχει γίνει ακόμη κανένα περαιτέρω σχόλιο.

Ο Horner είναι ο μακροβιότερος επικεφαλής ομάδας μεταξύ των σημερινών 10 ομάδων της F1. Η Red Bull αναμένεται να είναι και φέτος μία κλάση πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες του Grid ενώ θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο RB20 στις 15 Φεβρουαρίου στα κεντρικά της γραφεία στο Milton Keynes. Το πρώτο Grand Prix της χρονιάς θα διεξαχθεί στο Μπαχρέιν στις 2 Μαρτίου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button