ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Ολυμπιακός: Δημοσίευμα «βόμβα» για πιθανό αίτημα μεταφοράς της ρεβάνς με Φενέρμπαχτσε εκτός Τουρκίας

Όπως αναφέρουν στην Τουρκία, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να βγει ωφελημένος, από τα όσα έχουν ακολουθήσει του επεισοδιακού Τράμπζονσπορ – Φενέρπαχτσε και ενόψει του αγώνα του με τη Φενέρ, για τα προημιτελικά του Conference League.

Το δημοσίευμα της “Fotomac” αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός σκέφτεται να προσφύγει στην UEFA προκειμένου η ρεβάνς της 18ης Απριλίου με τη Φενέρμπαχτσε να διεξαχθεί σε άλλη χώρα και όχι στην Τουρκία!

Αυτό όμως, όπως τονίζεται, θα συμβεί στην περίπτωση που η τουρκική ομάδα αποφασίσει τελικά να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της χώρας της.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πετύχει τον σκοπό του, με το επιχείρημα ότι “τα γήπεδα στην Τουρκία δεν είναι ασφαλή”, ενώ θα μπορούσε επίσης, να αιτηθεί να γίνει το παιχνίδι χωρίς κόσμο.

“Ο Ολυμπιακός, κατά μία έννοια, προσπαθεί να ξεφύγει και να κερδίσει οφέλη” αναφέρεται χαρακτηριστικά, για τη ρεβάνς των δυο ομάδων που έχει προγραμματισεί να γίνει στις 18 Απριλίου.

Θυμίζουμε ότι μετά την εισβολή των οπαδών της Τράμπζονσπορ στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τραπεζούντας και το ξύλο που… έπεσε με παίκτες της Φενέρμπαχτσε η διοίκηση των φιλοξενούμενων έκανε σκέψεις για αποχώρηση από το πρωτάθλημα, ή ακόμα και για συμμετοχή της σε άλλη ευρωπαϊκή λίγκα, “σενάρια” τα οποία ωστόσο δεν φαίνεται να προχωρούν!

To άρθρο Ολυμπιακός: Δημοσίευμα «βόμβα» για πιθανό αίτημα μεταφοράς της ρεβάνς με Φενέρμπαχτσε εκτός Τουρκίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button