ΕνημέρωσηΠολιτική

Πως το γιαούρτι βοήθησε τη νέα Ford Mustang Mach-E να χάσει βάρος!

Η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E υπεβλήθη σε δίαιτα, χάνοντας τρία ολόκληρα κιλά. Και όλα αυτά με τη βοήθεια του γιαουρτιού!

Ο εντυπωσιακός χώρος αποσκευών, ακριβώς κάτω από το καλλίγραμμο εμπρός καπό της ηλεκτρικής Mustang Mach-E που είναι γνωστός στους λάτρεις των EVs με τον όρο «frunk», κατασκευάζεται τώρα από ανακυκλωμένο πλαστικό χρησιμοποιώντας ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 115 δοχεία γιαουρτιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έως τώρα, το frunk του καινοτόμου, αμιγώς ηλεκτρικού SUVτης Ford, κατασκευαζόταν από έξι ανεξάρτητα πλαστικά μέρη. Τώρα όμως, χάρη στο ανήσυχο πνεύμα των ανθρώπων της Ford, το νέο frunk της Mustang Mach-E δημιουργείται ως ένα ενιαίο τμήμα, εξοικονομώντας βάρος που ισοδυναμεί με τρία σακουλάκια ζάχαρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εμπρός αποθηκευτικός χώρος της Mustang Mach-Ε, με ωφέλιμη χωρητικότητα 100 λίτρων, εξοπλίζεται με τάπα αποστράγγισης και καθαρίζεται εξαιρετικά εύκολα, αποτελώντας τον τέλειο χώρο για τους ιδιοκτήτες για τη μεταφορά βρεγμένων ή λασπωμένων αντικειμένων, όπως είναι για παράδειγμα μπότες πεζοπορίας και εξοπλισμός κατάδυσης ή αναρρίχησης.

«Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας, η οποία αναζητά διαρκώς ευκαιρίες όπως αυτή για να προσφέρει λύσεις για το περιβάλλον, τους πελάτες μας και τη Ford», δήλωσε η Donna Dickson, Mustang Mach-E, chief program engineer. «Οι πελάτες μας αγαπούν τη Mustang Mach-E και το νέο frunk αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα ότι δεν επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας, αλλά εργαζόμαστε κάθε μέρα για να κάνουμε κάθε πτυχή του οχήματός μας καλύτερο, είτε πρόκειται για νέα υλικά είτε για παραμέτρους όπως οι over-the-air ενημερώσεις λογισμικού».

Η αύξηση της βιωσιμότητας των πλαστικών στο σχεδιασμό των οχημάτων μπορεί να συμβάλει στη μείωση του αντίκτυπού τους στο περιβάλλον. Πολλές έρευνες έχουν αναδείξει ότι η ανακύκλωση μπορεί να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα ορισμένων πλαστικών τμημάτων κατά 70% έως και 90%.

«Εκτός από τη μείωση των εκπομπών ρύπων των οχημάτων μας, δεσμευόμαστε να αυξήσουμε τα ανακυκλωμένα και βιώσιμα υλικά που υπάρχουν σε αυτά», δήλωσε η Cynthia Williams, παγκόσμια διευθύντρια βιωσιμότητας, πιστοποίησης και συμμόρφωσης στη Ford. «Φιλοδοξία μας είναι να χρησιμοποιούμε μόνο ανακυκλωμένο ή ανανεώσιμο πλαστικό στα οχήματά μας και αυτή η καινοτομία μας βοηθά να έρθουμε πιο κοντά σε αυτό τον στόχο».

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη Ford Mustang Mach-E εδώ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button