Διεθνή επικαιρότητα

Έρανο ξεκίνησαν οπαδοί του Τραμπ για να τον βοηθήσουν να πληρώσει το πρόστιμο – μαμούθ

Ερανικό λογαριασμό άνοιξαν  οι οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να τον βοηθήσουν να πληρώσει τα πρόστιμα μαμούθ 355 εκατομμυρίων δολαρίων για οικονομικές απάτες της εταιρείας ακινήτων που φέρει το όνομά του.

Μέχρι αυτή την ώρα είχε συγκεντρωθεί το ποσό των 82,482 δολαρίων.

Καθώς το περιβάλλον του δισεκατομμυριούχου Ντόναλντ Τραμπ προσπαθεί να βρει τρόπο να πληρώσει το πρόστιμο «μαμούθ» για αστική απάτη, οι οπαδοί του έχουν στραφεί στον διαδικτυακό έρανο, σε μια προσπάθεια να συνεισφέρουν.

«Οι πρόσφατες νομικές μάχες που αντιμετωπίζει δεν είναι απλώς μια επίθεση εναντίον του, αλλά μια επίθεση στα ίδια τα ιδανικά της δικαιοσύνης και της δίκαιης διαδικασίας που αξίζει κάθε Αμερικανός», αναφέρεται σε μια προσπάθεια του GoFundMe που ξεκίνησε την Παρασκευή (16/2) και επιδιώκει να συγκεντρώσει το εννιαψήφιο ποσό που οφείλει πλέον ο Τραμπ. «Είναι μια στιγμή που θέτει υπό αμφισβήτηση την ισορροπία της δικαιοσύνης και την εφαρμογή του νόμου, με δυσανάλογο στόχο τη φίμωση μιας φωνής που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης της αμερικανικής δύναμης, ευημερίας και ασφάλειας».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button