ΕνημέρωσηΠολιτική

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για 25η Μαρτίου: «Οι Έλληνες αντλούμε στην ιστορία μας δύναμη από την ενότητα και την ομοψυχία»

Με μεγαλοπρέπεια διεξήχθη η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σήμερα Δευτέρα (25.03.24).

Στο κέντρο της Αθήνας από νωρίς συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος προκειμένου να παρακολουθήσει την στρατιωτική παρέλαση.

«Γιορτάζουμε σήμερα την 25η Μαρτίου 1821, κορυφαία στιγμή στη μακραίωνη πορεία του έθνους μας. Τη μέρα που οι πρόγονοί μας ξεσηκώθηκαν κατά του τουρκικού ζυγού, ελευθέρωσαν την πατρίδα και έθεσαν την απαρχή της δημιουργίας του ελληνικού κράτους», τόνισε στο μήνυμά της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Το ηρωικό τους παράδειγμα, η αυταπάρνηση και η γενναιότητά τους, μας υπενθυμίζουν, απέναντι στις προκλήσεις της εποχής μας, ότι οι Έλληνες αντλούμε στην ιστορία μας δύναμη από την ενότητα και την ομοψυχία», υπογράμμισε και ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας παρήλασαν μηχανοκίνητα και πεζοπόρα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

To άρθρο Κατερίνα Σακελλαροπούλου για 25η Μαρτίου: «Οι Έλληνες αντλούμε στην ιστορία μας δύναμη από την ενότητα και την ομοψυχία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button