ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Διαιτητής έσωσε τη ζωή παίκτη της Μάιντς στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου – Του γύρισε η γλώσσα και δεν μπορούσε να ανασάνει

Η Μπάγερν Μονάχου “ποδοπάτησε” πριν από λίγα 24ωρα την Μάιντς με 8-1. Η σοκαριστική στιγμή του τραυματισμού του Τζόσουα Γκιλαβογκί των φιλοξενούμενων και η άμεση κινητοποίηση του διαιτητή του αγώνα στην “Αλιάνζ Αρίνα” ήταν όμως ένα γεγονός που στιγμάτισε τον αγώνα, μαζί με το ευρύ σκορ.

Ένα… τεράστιο “ευχαριστώ” στον διαιτητή, Πάτρικ Ίτιχ θα πρέπει να πει ο Τζόσουα Γκιλαβογκί. Με το σκορ του Μπάγερν Μονάχου – Μάιντς στο 2-1, ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων είχε μια κόντρα με τον Μίλερ των Βαυαρών, έπεσε άτσαλα και το κεφάλι του συγκρούστηκε με το γόνατο συμπαίκτη του.

Ο Γκιλαβογκί χτύπησε το κεφάλι του, με συνέπεια η γλώσσα του να μαζευτεί πίσω και να μην του επιτρέπει να περάσει ο αέρας και έτσι να πάρει ανάσα. Την ίδια στιγμή, ο τηλεοπτικός φακός “συνέλαβε” τον προπονητή της Μάιντς, Μπο Χένρικσεν, να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ!

Ο Γερμανός διαιτητής δεν δίστασε δευτερόλεπτο κι έσπευσε να βοηθήσει τον 33χρονο αμυντικό χαφ, σώζοντάς του στην ουσία τη ζωή. Μετά το τέλος του ματς, ο Πάτρικ Ίτιχ δήλωσε: “Αν κάποιος είναι έτσι, πρέπει να δράσετε γρήγορα. Έχω βιώσει πολλές τέτοιες καταστάσεις. Είχε τη γλώσσα του πίσω. Πρέπει να τη γυρίσετε και μετά μπορείτε να αναπνεύσετε ξανά. Ο Ναντιέμ Αμίρι (παίκτης της Μάιντς) με αγκάλιασε αμέσως γιατί κατάλαβε πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση”.

Ο Τζόσουα Γκιλαβογκί ευχαρίστησε τον διαιτητή και όσους έδρασαν άμεσα: “Ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη επέμβαση και τη γρήγορη βοήθεια από τον Πάτρικ Ίτριχ, τους συμπαίκτες μου και τους γιατρούς της Μάιντς” δήλωσε.

To άρθρο Διαιτητής έσωσε τη ζωή παίκτη της Μάιντς στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου – Του γύρισε η γλώσσα και δεν μπορούσε να ανασάνει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button