Ομορφιά

Στέφανος Κασσελάκης: Η επένδυση 1,7 εκατ. στο Κολωνάκι και ο επερχόμενος γάμος με τον Tyler McBeth εκτός Αθηνών

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής 1/3 στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς κέρδισε με το σπαθί του τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε και στην επένδυση 1,7 εκατ. στο Κολωνάκι που πρόκειται να κάνει.

Πιο αναλυτικά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα αγοράσει ένα σπίτι 250 τ.μ. στο Κολώνακι αξίας 1,7 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ένα ανακαινισμένο διαμέρισμα σε δρόμο κοντά στην πλατεία Κολωνακίου, ενώ άνθρωπος που το έχει δει το χαρακτήρισε ιδιαίτερα κομψό. Η αγορά και η μεταβίβαση του ακινήτου στον Στέφανο Κασσελάκη αναμένεται να γίνει άμεσα, ενδεχομένως και πριν παρουσιαστεί στον στρατό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι κάθε πολιτικός οφείλει να είναι διαυγής και οι πολίτες να γνωρίζουν τι πράττει στο σπίτι του, ωστόσο παρέμεινε ασαφής ως προς την επιχειρηματική του δραστηριότητα εκτός Ελλάδας λέγοντας: «Έχω μερικά μερίσματα χωρίς εγώ να είμαι στη διοίκηση» και πρόσθεσε: «Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να μεταφέρω όλες τις δραστηριότητες εντός Ελλάδας Ωστόσο, δεν είναι ανάγκη να μπούμε σε ανάλυση τι έχω και τι δεν έχω».

Ακόμη, ο Στέφανος Κασσελάκης ως προς τον εκλογικό στόχο του κόμματος στις Ευρωεκλογές είπε: «Θα ξεπεράσουμε αρκετά το 17,8%, θέλω να κάνουμε την ανατροπή», δήλωσε, ενώ πρόσθεσε ότι θα μείνει στην Ελλάδα «για πάντα», σε συνέχεια των όσων είπε ο σύζυγός του, Τάιλερ, σε συνέντευξή του χθες, όπου τοποθέτησε τη διαμονή τους στη χώρα σε ορίζοντα δεκαετίας.

Η σχέση με τον Τάιλερ

«Είμαστε ακόμα στο ενοίκιο, αλλά ανά πάσα στιγμή θα αγοράσουμε σπίτι στο κέντρο για να είμαι κοντά στη Βουλή και στα γραφεία του κόμματος» είπε ακόμα ο κ. Κασσελάκης με τις πληροφορίες να τον θέλουν να έχει ήδη αγοράσει σπίτι στο Κολωνάκι ενώ για τον γάμο τους αποκάλυψε ότι «θα είναι εκτός Αθηνών».

Για την καθημερινότητα με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ απάντησε ότι «τα βράδια πολλές φορές βρισκόμαστε με φίλους, είμαστε και οι δύο πολύ κοινωνικοί, αυτό το χαρακτηριστικό δεν εκπλήσσει κανένα. Όταν είμαστε μόνοι, μπορεί να δούμε Netflix, μας αρέσει η καλή τεκίλα. Επίσης μας αρέσει πάρα πολύ η φύση, ο φυσιολατρικός τουρισμός και πρέπει να τον αναπτύξουμε. Την επόμενη εβδομάδα θα πάρω λίγες ημέρες off και θα πάμε στην ορεινή Αρκαδία».

Εξομολογήθηκε, δε, πως «όταν αποφασίσαμε να κατέβω για πρόεδρος – εννοείται ότι τον ρώτησα – σχεδιάζαμε να παντρευτούμε, εκείνος θεωρούσε ότι θα κέρδιζα, εγώ ότι θα πήγαινα καλά. Μετά την ανακοίνωσή μου, έλεγε ότι θα κερδίσω. Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου εκείνος θεωρούσε οτι θα κέρδιζα. Γι’ αυτό είπε ότι ήδη είχαμε αποφασίσει να μείνουμε 10 χρόνια στην Ελλάδα. Τώρα που είμαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μείνουμε για πάντα».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button