ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Super League: Η euroclubintex «βλέπει» πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ!

Επτά αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση των play off στην ελληνική Super League, η εξειδικευμένη ιστοσελίδα euroclubintex «έβγαλε» τον πρωταθλητή Ελλάδας 2023/24, προβλέποντας μάλιστα ότι η ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο θα προκύψει μετά από ισοβαθμία!

Σύμφωνα με το μοντέλο υπολογισμού της ιστοσελίδας, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα βρεθούν με 77 βαθμούς στην κορυφή της κατάταξης, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κατακτά τον τίτλο στην ισοβαθμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να συμβεί αυτό, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει ή να νικήσει και στα δύο μεταξύ τους ματς στα play off ή να έχει μία ισοπαλία και μία νίκη με διαφορά δύο τερμάτων, επειδή στην κανονική περίοδο η ΑΕΚ νίκησε με σκορ 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ στην Τούμπα οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Η ισοβαθμία δίνει στον ΠΑΟΚ το πλεονέκτημα, επειδή στην κανονική περίοδο τερμάτισε πάνω από την ΑΕΚ (πρώτος). Αυτό είναι το τρίτο κριτήριο στις ισοβαθμίες, μετά τους μεταξύ τους βαθμούς και τα γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Πίσω από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, σύμφωνα με την euroclubintex, προβλέπεται να τερματίσει ο Παναθηναϊκός με 75 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον -4ο- Ολυμπιακό. Οι Άρης και Λαμία ολοκληρώνουν την εξάδα, με 54 και 37 βαθμούς αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ποσοστά που δίνει στις έξι ομάδες για την κατάκτηση του τίτλου:

ΠΑΟΚ 45,6%

ΑΕΚ 33,4%

Παναθηναϊκός 15,6%

Ολυμπιακός 5,4%

Άρης 0%

Λαμία 0%

Στη Premier League η Λίβερπουλ με ποσοστό 43,3% φέρεται να κατακτά τον τίτλο, στη LaLiga η Ρεάλ Μαδρίτης με 98,9%, στη Serie A η Ίντερ δίνεται 100%, όπως και η Παρί Σεν Ζερμέν στη Ligue 1, ενώ στη Bundesliga αναμένεται η Μπάγερ Λεβερκούζεν με 99,7%.

Στο Champions League προβλέπει με ποσοστό 28,9% ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα υπερασπιστεί τον τίτλο της, στο Europa League νικήτρια τη Λίβερπουλ με 43,3% και στο Europa Conference League την Άστον Βίλα με 27,3%.

Ανάμεσα στις οκτώ ομάδες της διοργάνωσης ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην έκτη θέση με 6,7% και ο Ολυμπιακός στην τελευταία με 4,1%.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button