ΕνημέρωσηΠολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε επιπλέον μείωση 10% στον ΕΝΦΙΑ σε κάθε σπίτι που ασφαλίζεται για φυσικές καταστροφές – Live η ομιλία στην Ελευσίνα

Τρία νέα μέτρα τα οποία αφορούν τους νέους, τους ιδιοκτήτες ακίνητων και τους δημόσιος υπάλληλους ανακοινώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συζήτησε με πολίτες για την οικονομία στα ναυπηγεία στην Ελευσίνα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε αρχικά με παρέμβαση που σχετίζεται με τον ΕΝΦΙΑ και συνδέεται, όπως τόνισε, με την πολιτική αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής και των φυσικών καταστροφών.

“Όποιος ασφαλίζεται έναντι φυσικών καταστροφών θα μπορεί να έχει επιπλέον έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ 15%”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης, που σημείωσε πως με αυτό τον τρόπο θα ενθαρρυνθούν οι πολίτες για να ασφαλίσουν τα σπίτια τους και επίσης θα ενισχυθεί η ιδιωτική ασφάλιση, με σημαντικό κίνητρο για τη φορολογία τους.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την πόλη της Ελευσίνας.

 

 

To άρθρο Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε επιπλέον μείωση 10% στον ΕΝΦΙΑ σε κάθε σπίτι που ασφαλίζεται για φυσικές καταστροφές – Live η ομιλία στην Ελευσίνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button