Διεθνή επικαιρότητα

Βραβεία Oscar 2024: Η 96η τελετή απονομής ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η 96η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® πλησιάζει και η μεγάλη κινηματογραφική βραδιά που έχει ελληνικό ενδιαφέρον λόγω των 11 υποψηφιοτήτων του «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, θα προβληθεί για 8η συνεχή χρονιά, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, την Κυριακή 10/3 στη 01:00.

Η μετάδοση της λαμπερής τελετής θα γίνει από το COSMOTE CINEMA OSCARS HD με ελληνικό σχολιασμό από τους Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και Ιωσηφίνα Γριβέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια μέρα (Κυριακή 10/3, 01:00), προορισμό την COSMOTE TV θα έχουν και οι θαμώνες του «Ολύμπιον», καθώς η 96η τελετή απονομής θα προβληθεί ζωντανά στον κινηματογράφο, στο πλαίσιο του 26ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Η είσοδος στην εκδήλωση θα γίνεται με μηδενικό εισιτήριο που θα εκδίδεται από τα ταμεία του Φεστιβάλ.

Στον παλμό των OSCARS από τις 21:30.

H τηλεοπτική κάλυψη των βραβείων θα ξεκινήσει την Κυριακή 10/3 από τις 21:30 (COSMOTE CINEMA OSCARS HD & ταυτόχρονα στο επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube), μέσα από την ειδική εκπομπή «OSCARS’ Night». Ο οικοδεσπότης Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, μαζί με καλεσμένους από τον χώρο του θεάματος και της Τέχνης που θα βρίσκονται στο στούντιο της COSMOTE TV, θα σχολιάσουν τις υποψηφιότητες και θα κάνουν προβλέψεις για τους νικητές.

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο ανταποκριτής της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης με συνεχείς ζωντανές συνδέσεις θα μεταφέρει το κλίμα στους τηλεθεατές του «OSCARS’ Night», έως και λίγο πριν από την έναρξη της τελετής και θα καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν έξω από το Dolby Theater.

Η COSMOTE TV για ακόμα μία χρονιά αποτελεί το μοναδικό ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο που θα βρίσκεται στο «κόκκινο» χαλί του κορυφαίου κινηματογραφικού θεσμού.

Όλη η βραδιά των OSCAR («κόκκινο» χαλί, τελετή απονομής) θα προβληθεί και με υπότιτλους (Δευτέρα 11/3, 19:30, COSMOTE CINEMA OSCARS HD). Επιπλέον, φέτος, για πρώτη φορά, όλες οι μεταδόσεις θα είναι διαθέσιμες σε Replay TV για 7 ημέρες, αλλά και οn demand έως και τις 23/3

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button