ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Μπαρτζώκας για το Βαλένθια – Ολυμπιακός: «Αν είμαστε υγιείς, θα είμαστε δύσκολος αντίπαλος για όλους»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Βαλένθια, με τον Έλληνα τεχνικό να αναφέρει πως εάν η ομάδα του είναι υγιείς, τότε θα αποτελέσει δύσκολο αντίπαλο για όλες τις ομάδες στην Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας λίγο πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Ισπανία, για την αναμέτρηση κόντρα στην Βαλένθια, θέλησε να μιλήσει για την πολύ καλή άμυνα της αντίπαλης ομάδας, ενώ υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι» όταν είναι υγιείς, μπορούν να κοντράρουν όλες τις ομάδες στην διργάνωση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπαρτζώκας για το Βαλένθια – Ολυμπιακός

«Ναι, ο Φαλ έχει κάνει προπόνηση σήμερα, οπότε θα παίξει. Παίξαμε πολύ άσχημα στον πρώτο γύρο κόντρα στη Βαλένθια, είχαμε πολύ φτωχή συγκομιδή, δεν είχαμε καλή εκτέλεση, ενώ η Βαλένθια είχε παίξει πολύ καλά.

Και τώρα είναι καλά, κέρδισε την Μπαρτσελόνα προχθές (σσ. στο ισπανικό πρωτάθλημα).

Έχει διαφοροποιηθεί ο τρόπος που παίζουν, καθώς είναι έξω οι δύο ψηλοί τους, ο Μπράντον Ντέιβις και ο Μπουμπακάρ Τουρέ. Αυτό τους κάνει να παίζουν με πιο ευέλικτα σχήματα, με παίκτες που είναι σμολ φόργουορντ και ανεβαίνουν στο τέσσερα.

Τους έχει δώσει μεγαλύτερη ευελιξία στο παιχνίδι τους. Περιμένουμε σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Και για αυτούς είναι πολύ σημαντικό.

Αλλά νομίζω ότι από εδώ και πέρα, όσο πηγαίνουμε προς τέλος της regular season, θα είναι πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες.

Η Βαλένθια έχει μία από τις καλύτερες άμυνες στη διοργάνωση.

Έχουν πολλά άτομα γύρω από αυτόν που χειρίζεται την μπάλα κι επίσης, αν η μπάλα περάσει στην μπασκέτα, είναι γύρω γύρω πάρα πολύ παίκτες.

Πρέπει να έχεις γρήγορες αποφάσεις, πρέπει να μην πας πολύ βαθιά μέσα στη ρακέτα για να πάρεις αποφάσεις και φυσικά να σουτάρεις την μπάλα καλά.

Αφού αυτή τη στιγμή είναι έξω μόνο ο Νίκολα Μιλουτίνοβ και έχουμε προσθέσει έναν παίκτη, τον Μόουζες Ράιτ, στη θέση του, έχουμε την ευελιξία να έχουμε διαφορετικά σχήματα, να παίξουμε και αργά και γρήγορα.

Αυτή τη στιγμή πιστεύουμε ότι έχουμε καλό ρόστερ, πιστεύουμε στο ρόστερ μας.

Αν είμαστε υγιείς, νομίζω ότι θα είμαστε πολύ δυνατός αντίπαλος για τον οποιονδήποτε»

 

To άρθρο Μπαρτζώκας για το Βαλένθια – Ολυμπιακός: «Αν είμαστε υγιείς, θα είμαστε δύσκολος αντίπαλος για όλους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button