ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Χλιδή στην πρώτη Boutique της BRABUS στον κόσμο

Επιμέλεια: Νεκτάριος Διατσίδης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα εγκαίνια έγιναν στις 16 Φεβρουαρίου 2024, με την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου υβριδικού υπεραυτοκίνητου BRABUS ROCKET 1000, ενώ και η μοτοσυκλέτα BRABUS 1300 R ήταν εκεί.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν ένα νέο hotspot για τους γνώστες της αυτοκινητοβιομηχανίας: την πρώτη Boutique της BRABUS στον κόσμο!
Η BRABUS εγκαινίασε το νέο της εκθεσιακό χώρο στο Ντουμπάι με ένα λαμπερό μεγάλο άνοιγμα στις 16 Φεβρουαρίου του 2024.
Αποκορύφωμα αυτής της εκδήλωσης, η παγκόσμια πρεμιέρα της BRABUS ROCKET 1000 με περιορισμένη παραγωγή 25 μονάδων.
Με ισχύ συστήματος 736 kW / 1.000 hp και μέγιστη ροπή 1.820 Nm, το νέο υβριδικό supercar είναι το πιο ισχυρό αυτοκίνητο BRABUS όλων των εποχών.

Η BRABUS Boutique βρίσκεται στην καρδιά του Ντουμπάι, στον χώρο City Walk, κοντά στην οδό Sheikh Zayed, την πιο διάσημη λεωφόρο στη Μέση Ανατολή. Αυτό το αποκλειστικό υπαίθριο εμπορικό κέντρο φιλοξενεί μια σειρά από καταστήματα και μπουτίκ παγκοσμίου φήμης πολυτελείας, καθώς και εξαιρετικά εστιατόρια, καφέ και μπαρ. Ωστόσο, ο νέος εκθεσιακός χώρος δεν περιορίζεται στην προβολή απλώς των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων της Γερμανικής εταιρείας. Οι θαυμαστές και οι πελάτες μπορούν να λάβουν πληροφορίες και συμβουλές εκεί για τα αποκλειστικά πολυτελή σκάφη της BRABUS Marine καθώς και για τις συναρπαστικές μοτοσυκλέτες BRABUS 1300 R. Η μοτοσυκλέτα της BRABUS είναι μία KTM 1290 SUPER DUKE R EVO στην οποία η κάθε λεπτομέρεια έχει προσεχθεί και έχουν επιλεγεί τα καλύτερα υλικά για τη βελτίωσή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν εικονικά το δικό τους αυτοκίνητο των ονείρων σε 3D στο “BRABUS Configuration Space” και στη συνέχεια να τους το παρουσιάσουν σε υψηλή ανάλυση στα χρώματα που επέλεξαν για το φινίρισμα και τον εσωτερικό χώρο.
Προκειμένου να αποκτηθεί μια αίσθηση της χαρακτηριστικής ποιότητας και της φινέτσας της BRABUS, η BRABUS Boutique, εκτός από την εμφάνιση των αποκλειστικών σχεδίων τροχών BRABUS Monoblock, παρέχει επίσης την ευκαιρία να αγγίξει ο επισκέπτης τα εξαιρετικά υλικά BRABUS για το εσωτερικό του αυτοκινήτου και να δει τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
Η νέα BRABUS Experience στο Ντουμπάι ολοκληρώνεται με μια επιλογή από τρέχοντα highlights από τη συλλογή μόδας BRABUS. Η Γερμανική εταιρεία έχει παρουσία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τη θυγατρική της, BRABUS Middle East LLC, ήδη από το 2011.
Η μπουτίκ σε αριστοκρατικό στυλ BRABUS είναι ανοιχτή επτά ημέρες την εβδομάδα και ενσαρκώνει το χαρακτηριστικό BRABUS DNA με κάθε λεπτομέρεια. Επικεντρώνεται όχι μόνο στην παρουσίαση των υπεραυτοκινήτων και των δίτροχων υψηλής ποιότητας BRABUS στο Ντουμπάι, αλλά δίνει επίσης κορυφαία προτεραιότητα στην παροχή μεμονωμένων συμβουλών στην τοπική πελατεία που θέλει κάτι εξατομικευμένο.

 

Το κεντρικό στοιχείο της νέας μπουτίκ είναι το “BRABUS Configuration Space”. Εδώ οι ειδικοί πωλήσεων της BRABUS που έχουν εκπαιδευτεί στα κεντρικά γραφεία της BRABUS στη Γερμανία βοηθούν τους υποψήφιους αγοραστές να σχεδιάσουν ουσιαστικά το δικό τους υπεραυτοκίνητο BRABUS. Αυτό το εργαλείο υψηλής τεχνολογίας επιτρέπει την “τοποθέτηση” των αποκλειστικών εξαρτημάτων BRABUS σε διάφορα μοντέλα Mercedes-Benz, Porsche ή Range Rover με το πάτημα ενός κουμπιού. Φυσικά, σε οποιοδήποτε επιθυμητό χρώμα αυτοκινήτου και εσωτερικού. Αφού το όχημα έχει διαμορφωθεί ώστε να ταιριάζει στις μεμονωμένες επιθυμίες, παρουσιάζεται το προσωπικό των ονείρων σε υψηλή ανάλυση.
Η νέα μπουτίκ δίνει στους υποψήφιους αγοραστές την ευκαιρία όχι μόνο να δουν τη γοητεία που έχει η BRABUS με τα μάτια τους, αλλά και να αποκτήσουν μια εμπειρία αφής. Για το σκοπό αυτό, ο εκθεσιακός χώρος παρουσιάζει μια πολύχρωμη επιλογή από τα καλύτερα δέρματα και τις μικροΐνες Dinamica που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των φημισμένων εσωτερικών χώρων BRABUS MASTERPIECE. Μπορούν επίσης να επιλέξουν το προσωπικό τους αγαπημένο σχέδιο καπιτονέ και μοτίβο διάτρησης για τα νέα εσωτερικά ραντεβού από μια μυριάδα δειγμάτων.

Εκτός από εξαρτήματα υψηλής τεχνολογίας, όπως τα αποκλειστικά σχέδια τροχών BRABUS Monoblock, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να ανακαλύψουν τα πιο πρόσφατα ρούχα και αξεσουάρ από τη συλλογή μόδας BRABUS. Το επιθυμητό αυτοκίνητο των ονείρων BRABUS δημιουργείται στα κεντρικά γραφεία της BRABUS Middle East LLC, μόλις λίγα λεπτά μακριά.Σε μια έκταση άνω των 3.000 τετραγωνικών μέτρων, στεγάζει ένα σύγχρονο εργαστήριο στελεχωμένο από ειδικούς εκπαιδευμένους στο εργοστάσιο BRABUS στην πόλη Bottrop.Επιπλέον, η θυγατρική διατηρεί ένα εσωτερικό κατάστημα ταπετσαριών εκεί που απασχολεί πραγματικούς τεχνίτες και λειτουργεί ένα μεγάλο κέντρο logistics που προμηθεύει ολόκληρο τον Αραβικό κόσμο με εξαρτήματα BRABUS υψηλής ποιότητας.

«Η αγορά της Μέσης Ανατολής είναι ένας από τους βασικούς μας πυλώνες εδώ και δεκαετίες. Με την πρώτη μας BRABUS Boutique στον κόσμο θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας που θέλουν κάτι εξατομικευμένο εδώ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μια εμπειρία από πρώτο χέρι του χαρακτηριστικού 1-Second-Wow Effect της μάρκας μας», εξηγεί ο Constantin Buschmann, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου BRABUS. «Για να παρουσιάσουμε τέλεια το εξαίσιο DNA της BRABUS τοπικά, θα ανοίξουμε περαιτέρω μπουτίκ της BRABUS σε μητροπόλεις σε όλο τον κόσμο τα επόμενα χρόνια».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button