ΕνημέρωσηΠολιτική

Όχι στους δήθεν προοδευτικούς που έχουν ως αξία το «Άγιο Δημόσιο» διαμήνυσε ο Κωστής Χατζηδάκης σε εκδήλωση για νέους

Σε συγκέντρωση για τους νέους μίλησε ο Κωστής Χατζηδάκης, δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ο υπουργός Εργασίας υπογράμμισε την ανάγκη της ισότητα των ευκαιριών για τους νέους, για να κάνουν πράξη τα όνειρά τους στην Ελλάδα «και να μην τους διώχνουμε στο εξωτερικό», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας σε εκδήλωση αφιερωμένη στους νέους ήταν κεντρικός ομιλητής ο Κωστής Χατζηδάκης, καθώς απέχουμε μόλις δύο Κυριακές για τις εθνικές εκλογές. 

«Η τόσο μαζική παρουσία νέων ανθρώπων στη σημερινή εκδήλωσή μου είναι για εμένα τιμή, αλλά και ταυτόχρονα ευθύνη», είπε ο υπουργός Εργασίας και ζήτησε από τους νέους, «με τη φλόγα που έχουν στην καρδιά, να δώσουν τη μάχη των εκλογών και να μιλήσουν στους φίλους τους για τις αξίες της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας».

«Πιστεύουμε στην ελευθερία και την ισότητα των ευκαιριών για τους νέους ανθρώπους! Για να μπορούν να κάνουν πράξη τα όνειρά τους στην πατρίδα μας. Και να μην τους διώχνουμε στο εξωτερικό. Αυτές οι αξίες είναι στην καρδιά της πολιτικής μας στη Νέα Δημοκρατία», επισήμανε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει:

«Και είναι αυτές οι ιδέες που είναι πραγματικά προοδευτικές. Και όχι εκείνες των δήθεν προοδευτικών που επιδιώκουν την εξίσωση προς τα κάτω και υπερασπίζονται το «Άγιο Δημόσιο».

Τέλος, ο Κωστής Χατζηδάκης σημείωσε:

«Χρειαζόμαστε δίπλα μας τους νέους ανθρώπους. Όχι μόνο για να κερδίσουμε τις εκλογές και να είναι η Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση. Αλλά κυρίως για να αφήσουμε πίσω τις κακοδαιμονίες που πλήγωσαν την πατρίδα μας. Και να φύγουμε μπροστά! Μέχρι να φτάσει η Ελλάδα στο πιο ψηλό σκαλί της Ευρώπης!».

To άρθρο Όχι στους δήθεν προοδευτικούς που έχουν ως αξία το «Άγιο Δημόσιο» διαμήνυσε ο Κωστής Χατζηδάκης σε εκδήλωση για νέους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button