LifeStyle

Αθηνά Οικονομάκου για αρνητικά σχόλια: Τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή που δεν παίρνουν ικανοποίηση

Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη κάθισε σήμερα Παρασκευή (29.03.2024) η Αθηνά Οικονομάκου και παραχώρησε στην παρουσιάστρια μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Η Αθηνά Οικονομάκου, ηθοποιός, επιχειρηματίας και influencer, κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις της Ελένης Μενεγάκη αναφορικά με την καριέρα της, τη δύναμη των social media και στις επαγγελματικές προτάσεις που δέχεται.

«Έχουν απαιτήσεις μετά. Με αυτόν τον τρόπο σε αγαπούν και σε συμπαθούν λίγο παραπάνω. Έχεις την εύνοια του κόσμου. Εγώ έχω καταλάβει ότι ο κόσμος όσο έχει ανάγκη να βλέπει ωραίες εικόνες, άλλο τόσο υπάρχουν και άνθρωποι που αυτό τους ξενίζει και τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή που δεν παίρνουν ικανοποίηση από την καθημερινότητά τους… Οπότε ο καθρέφτης τους, ότι “κοίτα πόσο ευτυχισμένη είναι η Ελένη Μενεγάκη ενώ παράλληλα εγώ τι ζω στην καθημερινότητά μου, πόσο δυστυχής είμαι, χωρίς χρήματα, χωρίς δουλειά, χωρίς προσωπική ευχαρίστηση, χωρίς κάποια σχέση, χωρίς φίλους…”», είπε αναφερόμενη στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media

«Είναι θέμα χαρακτήρα, δεν είναι όλοι έτσι. Υπάρχουν και άνθρωποι που το θαυμάζουν αυτό και λένε “σ’ ευχαριστούμε που ανεβάζεις ωραίες εικόνες, γιατί παίρνω δύναμη εγώ από αυτό και παίρνω χαρά από αυτό, βλέποντας αυτές τις εικόνες”. Όμως υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που η δυστυχία η προσωπικήτους τους έχει κάνει να τα βλέπουν όλα με αυτή τη ματιά της αμφισβήτησης, της ζήλειας, της κακίας. Αυτά δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Υπάρχουν»., πρόσθεσε.

  

«Το κεφάλαιο του φόβου έχει κλείσει»

«Στο θέατρο νιώθω πάντα τρακ. Νιώθω πως κέρδισα πολύ πέρσι. Οι λόγοι που είχα διακόψει το θέατρο ήταν λόγοι ψυχολογικής φύσεως και ήμουν πολύ ευχαριστημένη που τα έβγαλα εις πέρας και είχα και πολύ ωραία παρέα. Νιώθω πολύ μεγάλο κέρδος που βγήκα από αυτό και το ξεπέρασα. Το κεφάλαιο του φόβου έχει κλείσει στη ζωή μου», είπε η ηθοποιός.

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πως φέτος ήθελε πάρα πολύ να κάνει τηλεόραση, ωστόσο, δεν είχε πολλές προτάσεις.

«Φέτος είχα αποφασίσει να κάνω τηλεόραση. Δεν κάνω θέατρο και τηλεόραση μαζί γιατί θέλω και να ζήσω. Πολλοί δεν με σκεφτόντουσαν για την τηλεόραση γιατί νόμιζαν πως επειδή έχω επιχειρήσεις δεν χρειάζεται να δουλέψω. Σκεφτόμουν τι να κάνω, να βγω στο Instagram και να πω πως θέλω να δουλέψω;», εξήγησε.

Ερωτηθείς για το εάν θα επέλεγε να σταματήσει μόνιμα τη δουλειά είπε:

«Δεν είναι του χαρακτήρα μου να μην δουλεύω. Ζω μόνη μου, με τα δικά μου χρήματα από τα 18 μου, δεν θεωρώ πως θα ήταν σωστό να στηρίζομαι μόνο στον άντρα μου. Έχω μάθει σε αυτόν τον ρυθμό ζωής. Δεν έχω τις ίδιες αντοχές όπως παλιά. Αλλά προσπαθώ να βγαίνω 1-2 φορές την εβδομάδα γιατί μου δίνει δύναμη για όλη την εβδομάδα».

To άρθρο Αθηνά Οικονομάκου για αρνητικά σχόλια: Τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή που δεν παίρνουν ικανοποίηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button