Ομορφιά

Έλενα Παπαρίζου για τις δηλώσεις Νταλάρα: «Είναι πιο σημαντικό να είσαι ευγενικός ή να έχεις δίκιο;»

Συνέντευξη στην εκπομπή του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην κυπριακή τηλεόραση παραχώρησε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία σχολίασε για πρώτη φορά τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους καλλιτέχνες που έχουν επιλέξει να πρωταγωνιστήσουν σε διαφημίσεις.

«Θεωρώ ότι έχουμε δίκιο και εμείς που κάνουμε τη διαφήμιση, αλλά καταλαβαίνω και την άποψη του Γιώργου Νταλάρα. Δεν θέλει να αποσπάμε την προσοχή από την τέχνη μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτό που θέλει να κάνει. Όποιοι θέλουμε, λέμε την άποψή μας, άλλοι την κρατάμε για τον εαυτό μας. Δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε όλα», είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Στη συνέχεια η Έλενα Παπαρίζου συμπλήρωσε: «Αυτά που είπε ο κύριος Νταλάρας δεν τα είπε με κακή πρόθεση. Πιστεύω πως πιο πολύ τα είπε για να προστατεύσει τη νέα γενιά παρά για να δημιουργήσει αίσθηση και να πει κάτι κακό».

«Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ο πατέρας μας στη μουσική. Τι είναι πιο σημαντικό στη ζωή σου όμως; Να είσαι ευγενικός ή να έχεις δίκιο; Γιατί όταν είσαι ευγενικός, δίνεις τον χρόνο και ακούς τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Κι είναι καλό να ακούμε, γιατί μπορεί να αναθεωρήσουμε πράγματα», τόνισε η Έλενα Παπαρίζου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button