LifeStyle

Marseaux: «Η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι θα πάει τάπα στη Eurovision»

Όνειρό της χαρακτηρίζει μια συμμετοχή στην Eurovision η τραγουδίστρια Marseaux, εκφράζοντας τη βεβαιότητά της ότι η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι» θα έχει μεγάλη επιτυχία.

Μιλώντας για την καριέρα της στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η Marseaux είπε πως «όλα μου τα τραγούδια είναι βιώματά μου, ειδικά το τελευταίο που λέγεται “Αερόσακος”, είναι το πιο “βαρύ” που έχω γράψει ποτέ».

«Μου έχει τύχει να θέλω να κάνω εμετό επειδή ήμουν άρρωστη, πήγαινα πίσω από την σκηνή, έκανα κι έβγαινα ξανά», σχολίασε.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως «έχω ζηλέψει πολύ το “Ζάρι” της Μαρίνας Σάττι, θα πάει “τάπα”. Θα ήθελα να πάω στη Eurovision, είναι όνειρό μου».

«Δέχτηκα πολλά ομοφοβικά σχόλια για το “Βότκα – βύσσινο” και εντυπωσιάστηκα με την απήχηση που είχε στον κόσμο. Έχει υπάρξει περίοδος που μια κοπέλα ερχόταν κάθε βραδύ κάτω από το σπίτι μου κι έβαζε τραγούδια μου», επισήμανε.

«Μου έχει τύχει ένα παιδί να μου στέλνει συνέχεια μηνύματα για το τι θα κάνει και μετά τον συνάντησα σε live. Μια κοπέλα στην Κύπρο με μπέρδεψε με την Daphne Lawrence και ήθελε να της τραγουδήσω το “Αίμα”, δε με πίστευε ότι δεν είμαι εγώ», είπε η Marseaux.

To άρθρο Marseaux: «Η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι θα πάει τάπα στη Eurovision» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button