Ομορφιά

Σιμώνη Χριστοδούλου: Ο έρωτας με τον Ανδρέα Γεωργίου, η μεγάλη διαφορά ηλικίας και ο γάμος στην Κύπρο

Δημοσίευμα κυπριακής ιστοσελίδας αναφέρει πως ο Ανδρέας Γεωργίου παντρεύεται τη σύντροφό του, Σιμώνη Χριστοδούλου. Το άρθρο αναφέρει ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης του Famagusta έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilovestyle, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ενημερώσει το στενό του περιβάλλον πως θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις αρχές του φθινοπώρου. Προς το παρόν όμως καμία ανακοίνωση δεν έχει γίνει δημόσια από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Η γνωριμία του Ανδρέα με τη Σιμώνη

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου 6 χρόνια όταν συνεργάστηκαν στη σειρά «Τατουάζ». Σύντομα έγιναν ζευγάρι αλλά κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η σχέση τους είχε γίνει γνωστή τον Νοέμβριο του 2018 και την περίοδο της καραντίνας είχαν χωρίσει. Εκείνη την περίοδο ο Ανδρέας Γεωργίου σε μία από τις σπάνιες αναφορές στα προσωπικά του είχε αποκαλύψει στην Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά γιατί την έπαθα πολλές φορές. Ενθουσιάζομαι και μπαίνω σε καταστάσεις… Όμως, θα σου πω αυτό και θα το κλείσω. Είμαι κι εγώ ένας από τους ανθρώπους που ο κορωνοϊός κάπως τους επηρέασε και δεν είμαι σε σχέση. Αλλά πολύ όμορφα, πολύ πολιτισμένα είμαστε φίλοι και το κλείνουμε εδώ» είχε δηλώσει τότε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ωστόσο παρά την κρίση στη σχέση τους αποφάσισαν να επανασυνδεθούν. Μάλιστα στις αρχές του 2020 ο φωτογραφικός φακός τους «είχε τσακώσει» σε τρυφερά ενσταντανέ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το πανέμορφο κορίτσι έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον πετυχημένο σκηνοθέτη και ηθοποιό 15 χρόνια. Εκείνος είναι 41 και εκείνη είναι 26. Βεβαίως αυτή η διαφορά ηλικίας μόνο εμπόδιο δεν αποτέλεσε στη σχέση τους.

Τα τρυφερά λόγια του Ανδρέα Γεωργίου για τη Σιμώνη

Το 2020 ο Ανδρέας Γεωργίου μετά και την επανασύνδεση με την makeup artist είχε βρεθεί καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» και για πρώτη φορά επιβεβαίωσε στον Νίκο Μουτσινά τη σχέση του.

«Είμαι πολύ ερωτευμένος, η Σιμώνη είναι ο άνθρωπός μου, είναι το πιο καλό παιδί του κόσμου και μας βλέπει αυτή τη στιγμή και της στέλνω κι ένα φιλάκι», είχε πει χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου.

Πριν μερικές εβδομάδες, η make up artist, Σιμώνη Χριστοδούλου ανέβασε μία φωτογραφία με το μονόπετρό της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως μάθαμε οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί, ζουν τον έρωτά τους αθόρυβα και έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου τους στην Κύπρο.

Η εντυπωσιακή hair and media make-up artist είναι μια γυναίκα χαμηλών τόνων. Mάλιστα συνεργάζεται με τη Μake it Productions την εταιρεία παραγωγής του Αντρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου.

Η Σιμώνη Χριοστοδούλου είναι fan των ταξιδιών, ενώ όπως βλέπουμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram αγαπά ιδιαίτερα τα μακρινά ταξίδια. Η Νέα Υόρκη είναι από τους πιο αγαπημένους της προορισμούς.

Η αγάπη της για την Ελλάδα είναι μεγάλη με την ίδια να απολαμβάνει τις διακοπές της στα νησιά των Δωδεκανήσων όπως σε Ρόδο και Σύμη τα καλοκαίρι. Όπως θα δείτε η Σιμώνη είναι μία άκρως εντυπωσιακή κοπέλα και διαθέτει μία καλλίγραμμη σιλουέτα.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button