LifeStyle

Κοιμόμουν στα παγκάκια, πήγαινα σε χαμάμ για να πλυθώ

Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν αναγκάστηκε να μείνει άστεγος αλλά για τους γιους του που, όπως είπε, φυλακίστηκαν γιατί είναι Μάρτυρες του Ιεχωβά, μίλησε ο Κώστας Χατζής στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

«Οι γιοι μου έχουν κάνει φυλακή, επειδή είναι Μάρτυρες του Ιεχωβά», αποκάλυψε ο Κώστας Χατζής στην Αθηναΐδα Νέγκα και στη συνέχεια εξομολογήθηκε κάποιες από τις δύσκολες στιγμές της ζωής του.

«Απέναντι από την Ομόνοια ήταν το Κοτοπούλη και στη γωνία υπήρχε μία ταβέρνα, όπου έτρωγες μακαρόνια με σάλτσα και ψωμί με 2,20 και άλλα 2,20 στις 4 το πρωί. Μου έμεναν 60 λεπτά για να πάρω τσιγάρα κι όταν έβλεπα έναν καλοντυμένο να καπνίζει, περίμενα να πετάξει το τσιγάρο και πήγαινα και το μάζευα», περιέγραψε.

«Εκείνο που μου έλειπε όμως περισσότερο ήταν να πλένομαι. Κοιμόμουν στα παγκάκια και μπορεί να είχα να φάω τρεις μέρες. Πήγαινα σε ένα χαμάμ και έδινα ένα τάλιρο για να πλυθώ, το είχα πολύ ανάγκη», αποκάλυψε για την περίοδο που ήταν άστεγος στο κέντρο της Αθήνας.

«Όταν ήρθα εδώ, ακόμα και η φυλή μου είχε πρόβλημα με μένα, γιατί δεν γεννήθηκα μέσα στη φυλή. Οι άλλοι διάβαζαν πράγματα από μένα που δεν τα περίμεναν από έναν γύφτο. Έπρεπε να περάσουν κάποια χρόνια για να με αγαπήσουν», εξομολογήθηκε ο Κώστας Χατζής.

 

 

 

Δεν έκρυψε την πίκρα του για συμπεριφορές, περιγράφοντας πως έζησε τη συναυλία του στο Ηρώδειο. «Πέρσι το Ηρώδειο έκλεισε τη σεζόν με μένα, ενώ ήμουν απαγορευμένος για 68 χρόνια. Ήταν φοβερό αυτό. Όταν βγήκα στη σκηνή, τους είπα χιουμοριστικά ότι φοβάμαι γιατί πρώτη φορά τραγουδάει γύφτος εκεί, μήπως γίνει κάποιος σεισμός».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button