ΕνημέρωσηΠολιτική

Να επιστρέψει στους αγρότες αυτά που τους «κλέβει»

«Ο πρωθυπουργός στην πραγματικότητα θέλει μόνο να αγοράσει λίγο χρόνο ησυχίας», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις για τους αγρότες στις οποίες προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή κατά την «Ώρα του πρωθυπουργού».

Σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας τα νέα μέτρα για τους αγρότες που ανακοίνωσε από την Βουλή ο πρωθυπουργός, σημειώνει ότι «υπεύθυνη Αξιωματική Αντιπολίτευση σημαίνει να προτείνεις λύσεις για τα προβλήματα. Μελετημένες και κοστολογημένες».

Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης αναφέρει: «Αυτό έκανα την Τρίτη. Πρότεινα οκτώ απόλυτα κοστολογημένα μέτρα που αντιμετωπίζουν συνολικά τα επείγοντα προβλήματα του αγροτικού κόσμου. Μέτρα δίκαια, που ΔΕΝ κοστίζουν περισσότερο από 360 εκατομμύρια και επιτρέπουν στους αγρότες μας να συνεχίσουν να προσφέρουν στην Ελλάδα.

Ο κύριος Μητσοτάκης, αφού έβαλε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να ειρωνευτεί τα μέτρα που προτείναμε – βλέποντας το αγροτικό κίνημα να μεγαλώνει – ανακοίνωσε μια απλή παράταση της επιστροφής του Ειδικού Φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο. Όχι μόνιμη, όπως προτείναμε, αλλά για έναν χρόνο.

Στην πραγματικότητα θέλει μόνο να αγοράσει λίγο χρόνο ησυχίας. Καλώ, λοιπόν, τον πρωθυπουργό να υιοθετήσει ΚΑΙ τα οκτώ μέτρα που προτείναμε. Τον καλώ να επιστρέψει στους αγρότες αυτά που τους «κλέβει» η πολιτική της αισχροκέρδειας που υιοθετεί».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button