ΕνημέρωσηΠολιτική

Γενέθλια για τους Valentino Rossi & Marc Marquez

του Δημήτρη Διατσίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χθες ο Valentino Rossi και σήμερα ο Marc Marquez γιόρτασαν τα γενέλθιά τους. 45 χρόνων ο Ιταλός, 31 ο Ισπανός, οι δύο σούπερσταρ του MotoGP έχουν 9 και 8 Παγκόσμιους Τίτλους αντίστοιχα, ενώ φέτος και οι δύο μπορούν να διεκδικήσουν ακόμη ένα, ο MM93 στην μοτοσυκλέτα και ο VR|46 στα αυτοκίνητα.

H κόρη του Julietta και η γυναίκα του Fransesca, εύχονται στον Valentino καλή επιτυχία στον Αγώνα.

Ο Valentino μάλιστα πήγε στην Αυστραλία για να λάβει μέρος στον απαιτητικό Αγώνα στην πίστα Mount Panorama: μαζί του στην BMW M4 είναι ο Maxime Martin και ο Raffaele Marciello
Εκεί ο Rossi γιόρτασε τα 45α γενέθλιά του στην άλλη άκρη του κόσμου. Ο “γιατρός” βρίσκεται στην Αυστραλία για να ξεκινήσει το 2024 και να λάβει μέρος στον Αγώνα Bathurst 12 Hours, που είναι ο πρώτος Γύρος του Intercontinental GT Challenge.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Valentino δοκιμάζει τον εαυτό του σε αυτή τη δύσκολη πίστα όπου οδήγησε και πέρυσι, στο ντεμπούτο του και τερμάτισε τον Αγώνα στην 6η θέση. Αυτό το Σαββατοκύριακο ο στόχος είναι να βελτιώσει αυτή τη θέση και να μπορέσει να το κάνει βασιζόμενος επίσης στους συναθλητές του Maxime Martin και Raffaele Marciello, οι οποίοι θα οδηγούν εναλλάξ την BMW M4 GT3 της ομάδας WRT στην κατηγορία PRO.

To επίσημο website motogp.com ανέβασε αυτό το βίντεο για να ευχηθεί στον Valentino Rossi

H Gresini Racing, η ομάδα του Marc Marquez ανέβασε αυτήν την εικόνα για να του ευχηθεί!

Ο Marc από τη μεριά του ετοιμάζεται για τη δεύτερη και τελευταία δοκιμή ενόψει του ξεκινήματος της αγωνιστικής χρονιάς του MotoGP στις 8-10 Μαρτίου. Ο Marc Marquez και όλοι οι οδηγοί που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα του 2024 θα μπουν στην πίστα του Κατάρ την Δευτέρα και την Τρίτη 19 και 20 Φεβρουαρίου για την τελική δοκιμή των μοτοσυκλετών με τις οποίες θα ξεκινήσουν τη χρονιά και μιας και δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου χρόνος για αλλαγές μέχρι την έναρξη, αυτή η δοκιμή θεωρείται καθοριστική, ειδικά για την Ducati που φέτος έχει μειωμένες δοκιμές σε σχέση με όλους τους άλλους κατασκευαστές, ως “τιμωρία” του γεγονότος ότι κυριάρχησε πέρυσι!!! Ο Marc πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην προσωπική του ζωή, όπως φαίνεται και από σχετικό βίντεο που ανέβασε στο Instagram η “καλή” του.

Όπως και νάχει Χρόνια Πολλά και στους δύο!

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button