Μόδα

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο, Πάνο Ιωάννου

Η Μαριάντα Πιερίδη λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κατριβέση έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και είναι ξανά ερωτευμένη, κάτι που παραδέχτηκε και η ίδια σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες μιας και ακόμη πρόκειται για μια πολύ πρόσφατη γνωριμία.

Το ειδύλλιό τους όμως, που σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! μετρά ήδη δυο μήνες, φαίνεται να εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο.

Πρόσφατα μάλιστα, η Μαριάντα Πιερίδη και ο αγαπημένος της έκαναν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό.

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο 47χρονος σύντροφός της, υψηλόβαθμο στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας, απαθανατίστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 22/3 στην αίθουσα αναχωρήσεων του Ελ. Βενιζέλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι ταξίδεψε στο Λονδίνο, ενώ μαζί τους δεν ήταν ο γιος της Μαριάντας Πιερίδη που πέρασε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου με τον πατέρα του, Νέστορα Φωτιάδη.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει στο περιοδικό πως ο νέος σύντροφος της Μαριάντας Πιερίδη, Πάνος Ιωάννου, έχει επίσης έναν γιο από προηγούμενο γάμο κοντά στην ηλικία του γιου της τραγουδίστριας και τα δυο παιδιά έχουν γνωριστεί μεταξύ τους και δείχνουν να τα πηγαίνουν πολύ καλά.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button