Ομορφιά

Ελένη Χατζίδου: «Είναι μια μέρα περίεργη, το κοριτσάκι μας είναι στο νοσοκομείο»

To πρωί της Τρίτης η Ελένη Χατζίδου επέστρεψε κανονικά στο πόστο της στην πρωινή εκπομπή του Star και στην έναρξη ανάφερε πως η κόρη της παραμένει στο νοσοκομείο και την προσέχει η πεθερά της.

«Θα μείνουμε μέσα σήμερα, θα μας κρατήσουν το βράδυ για να κάνει εξετάσεις γιατί ήταν όλη την προηγούμενη εβδομάδα με πυρετό. Το Σαββατοκύριακο ήταν μια χαρά, πήγε σήμερα στο σχολείο απύρετη με διάθεση γιατί δεν βγήκαμε, δεν πήγαμε πουθενά για να προσέξουμε και στο σχολείο ξανάκανε πυρετό. Πρέπει να δούμε τι έχει γιατί έχει περάσει βρογχίτιδα πριν από καιρό, τα πράγματα είναι περίεργα, δεν είναι να τα αφήνεις» ανέφερε η Ελένη Χατζίδου σε σχετικό βίντεο που ανέβασε στο Instagram μέσα από το νοσοκομείο.

«Είναι μια μέρα περίεργη, το κοριτσάκι μας είναι στο νοσοκομείο. Τώρα μας βλέπει. Πολλά φιλιά Μελιτάκι μου και στην πεθερούλα μου φυσικά που είναι μαζί της και την προσέχει» είπε η Ελένη Χατζίδου στην έναρξη της εκπομπής.

Από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί είναι καλύτερα. Τα νέα είναι καλύτερα. Πολλά φιλιά στο κοριτσάκι μας».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button