Ομορφιά

Kate Middleton – Πρίγκιπας William : Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες για σοβαρή κρίση στον γάμο τους

Η Kate Middleton εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά μετά την σοβαρή επέμβασή της στην κοιλιά τον περασμένο Ιανουάριο, την ώρα που τα σενάρια τόσο για την υγεία της όσο και για τον γάμο της με τον Πρίγκιπα William δίνουν και παίρνουν, με τις θεωρίες συνωμοσίας να κάνουν λόγο ακόμη και για θάνατό της.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η Kate Middleton εμφανίστηκε σε παντοπωλείο στο Γουίνδσορ να ψωνίζει φρέσκα προϊόντα, σε μία πρώτη δημόσια εμφάνιση μαζί με τον σύζυγό της Πρίγκιπα William.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας έγινε εν μέσω ενός μπαράζ δημοσιευμάτων για το τί συμβαίνει με την υγεία της, τα οποία ολοένα και «φουντώνουν» στη σκιά της επίμαχης επεξεργασμένης φωτογραφίας με τα παιδιά της, που έκανε τον γύρο του κόσμου και «έριξε» το διαδίκτυο.

Όπως μεταδίδει η Sun, η Kate Middleton εμφανίστηκε μαζί με τον σύζυγό της Πρίγκιπα William να επισκέπτονται ένα παντοπωλείο, που βρίσκεται κοντά στα βασιλικά αγροκτήματα του Ουίνδσορ, κάνοντας τα ψώνια τους.

Πελάτης που είδε το ζευγάρι να μπαίνει στο παντοπωλείο ανέφερε: «Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα έκπληκτος που τους είδα εκεί».

Ο ίδιος πελάτης προσθέτει: «Ήταν έξω για ψώνια με τον Γουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και καλά. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά το γεγονός ότι βγήκε για να ψωνίσει, είναι σημάδι πως η ίδια είναι αρκετά υγιής».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button