LifeStyle

Γιατί τα βρετανικά Μέσα δεν δημοσίευσαν τις πρώτες φωτογραφίες με την πρησμένη Κέιτ Μίντλετον

Οι πρώτες φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο στην κοιλιά δημοσιεύτηκαν στα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ αλλά και άλλων χωρών, όχι όμως στα βρετανικά μέσα.

Οι νέες φωτογραφίες δείχνουν την Κέιτ Μίντλετον, δύο μήνες μετά το χειρουργείο της, σε ένα αυτοκίνητο μαζί με τη μητέρα της και δημοσιεύτηκαν στις 4 Μαρτίου 2024 από την αμερικανική ιστοσελίδα TMZ.

Στη φωτογραφία που όμως αποφάσισαν να μην δημοσιεύσουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η σύζυγος του διαδόχου του θρόνου Γουίλιαμ φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου, κάθεται στη θέση του συνοδηγού σε όχημα που οδηγεί η μητέρα της.

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε με πρησμένο πρόσωπο, γυαλιά ηλίου, ενώ από το αυτοκίνητο απουσίαζαν τόσο άλλοι συγγενείς όσο και μέλη της ασφαλείας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η φωτογραφία δεν κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο επειδή το Παλάτι του Κένσινγκτον, η επίσημη κατοικία του πριγκιπικού ζεύγους, «ζήτησε να της επιτραπεί να αναρρώσει ιδιωτικά».

Γιατί τα βρετανικά μέσα δεν έχουν δημοσιεύσει τις φωτογραφίες 

Κανένα βρετανικό μέσο δεν έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής τις επίμαχες φωτογραφίες και ο βασιλικός συντάκτης του ITV, Chris Ship εξηγεί:

«Υπάρχουν παπαράτσι φωτογραφίες της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Δεν τις δημοσιεύουμε από σεβασμό στην ιδιωτική της ζωή, ενώ αναρρώνει από την εγχείρησή της στο χρονοδιάγραμμα που μας δόθηκε. Απ’ όσο γνωρίζω, κανένας άλλος βρετανικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός ή εφημερίδα δεν έχει δημοσιεύσει τις φωτογραφίες. Το παλάτι του Κένσινγκτον απηύθυνε επίσης έκκληση ώστε να μπορέσει η Κέιτ να αναρρώσει σε ιδιωτικό χώρο – κάτι που ο βρετανικός Τύπος έχει σεβαστεί».

Ο βασιλικός συντάκτης αναφέρεται στην ανακοίνωση του Παλατιού του Κένσινγκτον για την Κέιτ που επιβεβαίωσε ότι θα είναι εκτός δημοσίων εμφανίσεων μέχρι το Πάσχα, καθώς θα αναρρώνει από την επέμβαση. Η ίδια βρίσκεται στο σπίτι της στο Γουίνδσορ με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα παιδιά της, πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις.

Λέγεται ότι η οικογένεια ότι έκανε μια μίνι απόδραση στο Νόρφολκ.

Οι θαυμαστές της Κέιτ φάνηκαν ικανοποιημένοι με την απόφαση να μην δημοσιευτούν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες.

«Είναι παρήγορο να ξέρουμε ότι κάπου υπάρχει ακεραιότητα», σχολίασε ένας και κάποιος άλλος πρόσθεσε:

«Σας ευχαριστώ που σεβαστήκατε την ιδιωτική της ζωή! Ο βρετανικός Τύπος αξίζει το χειροκρότημα αυτή τη φορά».

Σημειώνεται πως η πρώτη επίσημη υποχρέωση της Κέιτ Μίντλετον, που αναρρώνει από τις 17 Ιανουαρίου, οπότε και υπεβλήθη σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, είναι προγραμματισμένη για τις 8 Ιουνίου 2024, δηλαδή πολύ μετά το Πάσχα, οπότε και αναμένεται να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα.

Υπενθυμίζεται ότι η 42χρονη πριγκίπισσα νοσηλεύτηκε στις 16 Ιανουαρίου 2024 έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε.

Οι λόγοι αυτής της επέμβασης παραμένουν άγνωστοι, αλλά δεν πρόκειται για καρκίνο, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Η τελευταία φορά που εθεάθη δημοσίως η Κέιτ Μίντλετον ήταν ανήμερα τα Χριστούγεννα όταν παρακολούθησε, μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους, την χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία του Σάντρινχαμ στο Νόρφολκ.

To άρθρο Γιατί τα βρετανικά Μέσα δεν δημοσίευσαν τις πρώτες φωτογραφίες με την πρησμένη Κέιτ Μίντλετον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button