ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Παναθηναϊκός: Επαφές Φώτη Ιωαννίδη με Σπόρτινγκ Λισαβόνας σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε επαφές με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας όπως μεταδίδουν δημοσιεύματα από την Πορτογαλία.

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί στόχο για αρκετούς Ευρωπαϊκούς συλλόγους, με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού να βρίσκεται στα ραντάρ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η «A Bola».

Μάλιστα στο εν λόγω ρεπορτάζ γίνεται λόγος για επαφές ανάμεσα στις δυο ομάδες, με την τιμή που έχει ορίσει το «τριφύλλι» να ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

«Η Σπόρτινγκ θα ήθελε ιδανικά να κρατήσει τον Γκιόκερες για έναν ακόμη χρόνο με αύξηση των απολαβών του και της ρήτρας αποχώρησής του, αλλά γνωρίζει ότι είναι πολύ πιθανό να χάσει τον Σουηδό το καλοκαίρι.

Επομένως υπάρχει ήδη λίστα με πιθανές ενισχύσεις, ο Έλληνας Φώτης Ιωαννίδης, 24 ετών, βρίσκεται στην κορυφή και γνωρίζουμε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες διερευνητικές επαφές.

Με 20 γκολ και 8 ασίστ σε 35 παιχνίδια, ο Ιωαννίδης τα πάει περίφημα στον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν. Δυνατός με ύψος 1,87 μ. και 83 κιλά, ο Έλληνας διεθνής προκαλεί το ενδιαφέρον και σε άλλες χώρες. Η Σπόρτινγκ γνωρίζει ότι η ομάδα της Αθήνας θέλει 20 εκατομμύρια. ευρώ και πήρε αυτή την πληροφορία από επαφές που έχει κάνει.

Η ενίσχυση της επίθεσης θα εξετάζεται πάντα, ακόμη και χωρίς να φύγει ο Γκιόκερες, αλλά ο συγκεκριμένος ελληνικός στόχος εξαρτάται από την αποχώρηση του Σουηδού σκόρερ» αναφέρει το δημοσίευμα.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Επαφές Φώτη Ιωαννίδη με Σπόρτινγκ Λισαβόνας σύμφωνα με τους Πορτογάλους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button