ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Δύσκολη έξοδος για την ομάδα του Λουτσέσκου στο Αγρίνιο

Στον απόηχο του αποκλεισμού του από τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα του Παναιτωλικού (17:00, Newsit.gr, Cosmote Sport 1) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες στη Super League, έχοντας όμως αρκετές απουσίες παικτών.

Ο ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα του Παναιτωλικού για την 24η αγωνιστική στη Super League και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την εντός έδρας ήττα του στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, αλλά και τον αποκλεισμό του από τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα (51 β.) “παρέα” με τον Παναθηναϊκό, την ώρα που ο Παναιτωλικός προσπαθεί να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις (11ος με 19 βαθμούς και στο +3 από την τελευταία θέση).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αρκετές απουσίες ενόψει της αναμέτρησης στο Αγρίνιο. Δεν μπορεί να υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Μπάμπα, Τόμας, Τάισον, Κοτάρσκι, Μιχαηλίδη και Εκόνγκ. Απ’ την άλλη, ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Στεργιάκη, Μπαλντασάρα, Μπακάκη, Ντουάρτε και Καρέλη.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες – Λιάβας, Οικονόμου, Στάγιτς, Μλάντεν, Τορεχόν – Πέρες, Ντίαζ, Χουάνπι – Σενγκέλια, Φρεντ Ντουάρτε.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς – Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες – Μεϊτέ, Οζντόεφ – Α. Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Κωνσταντέλιας – Τζίμας.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης

Βοηθοί: Κόλλιας, Μωϋσιάδης

VAR: Μανούχος, Ψαρρής

Τέταρτος: Τσιμεντερίδης

To άρθρο Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Δύσκολη έξοδος για την ομάδα του Λουτσέσκου στο Αγρίνιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button