Ομορφιά

Αλέξης Κούγιας για Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχει εμμονή μαζί μου»

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρόσφατη αδιαθεσία που ένιωσε μέσα στη δικαστική αίθουσα την περασμένη εβδομάδα, αλλά και στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Όταν είσαι όρθιος 15 ώρες, είσαι νηστικός και υπάρχει και τόσο μεγάλη ένταση στις υποθέσεις στις οποίες χειρίζομαι, είχα μια λιποθυμική διάθεση και έχασα τις αισθήσεις μου. Ευτυχώς η μάρτυρας η οποία εξέταζα είναι νοσηλεύτρια και πολύ γρήγορα επανήλθαν οι σφυγμοί μου και συνεχίσαμε και τη δίκη», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Όσον αφορά τη Σίσσυ Χρηστίδου ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Έγινε μια συκωφαντική για μένα και για τους δικαστές ανάδειξη με σκοπιμότητα, μιλάμε για έναν συνεργάτη μιας πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου η οποία είναι πραγματικά… Θα πάρω την εκπομπή και θα στραφώ και δικαστικά εναντίον του συγκεκριμένου. Μιλάω για την εκπομπή της κυρίας Χρηστίδου.

Η κυρία Χρηστίδου έχει έναν πόλεμο μαζί μου από τότε που έμαθε ότι ο πατέρας του κυρίου Μαραντίνη μου τηλεφώνησε να με ρωτήσει αν θα ήθελα να ασχοληθώ με την υπόθεση του γιου του αλλά δεν υπήρχε λόγος…. Από τότε το έμαθε η κυρία Χρηστίδου και έχει μια εμμονή μαζί μου».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button