Ομορφιά

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μεγαλώνει η οικογένεια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και το αποκάλυψε το βράδυ της Πέμπτης 22/2, σε dinner party που διοργανώθηκε σε χώρο που ανήκει στον επιχειρηματία.

Εκεί, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο ριχτό φόρεμα, και μιλώντας στους δημοσιογράφους αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, χωρίς ωστόσο να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το φύλο του μωρού αλλά και τον μήνα κύησης στον οποίο βρίσκεται.

Η πρώτη εγκυμοσύνη

Τον Σεπτέμβριο του 2022 η όμορφη παρουσιάστρια επιβεβαίωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά.

«ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη.

Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου. Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται», είχε γράψει, μεταξύ άλλων, στην πρώτη της ανάρτηση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ένα μήνα αργότερα, τον Οκτώβριο του 2022 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύονται με πολιτικό γάμο κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας παντρεύτηκαν στο δημαρχείο Βούλας- Βάρης- Βουλιαγμένης και στην τελετή- που πραγματοποίησε ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος – παρέστησαν μόλις 10 καλεσμένοι.

Με το καλό το δεύτερο μωρό τους!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button