Ομορφιά

Στέφανος Κασσελάκης: Η αποκάλυψη του θείου του για τον γάμο του με τον Tyler McBeth στα Χανιά

Πρόσφατα ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Tyler McBeth, ανακοίνωσε σε συνέντευξή του στο Star, πως με τον Στέφανο Κασσελάκη σκοπεύουν να παντρευτούν το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξή στο «Πρωινό», αποκαλύπτοντας παράλληλα πως ο γάμος τους «θα είναι εκτός Αθηνών».

Τα δημοσιεύματα θέλουν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει και πολιτικό γάμο στην Ελλάδα μετά την Νέα Υόρκη στις 28 Αυγούστου στα Χανιά.

Ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Γιάννης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι ο γάμος του ανιψιού του με τον σύντροφό του θα είναι κλειστός.

«Ο πολιτικός γάμος του Στέφανου με τον Tyler McBeth θα γίνει τέλος Αυγούστου στα Χανιά. Είναι ένα γεγονός, το οποίο περίμενε πάρα πολύ. Δεν μπορεί να γίνει ανοιχτός γάμος, γιατί καταλαβαίνετε ότι έχει πάρα πολλούς γνωστούς από τον επιχειρηματικό χώρο, η ενασχόλησή του με την πολιτική σκηνή της χώρας τον κάνει να είναι πάρα πολύ γνωστός. Η απόφαση του γάμου θεωρώ ότι λήφθηκε το 2023. Ο Στέφανος Κασσελάκης αγαπάει πάρα πολύ τα Χανιά, ο χανιώτικος αέρας τον εμπνέει και τον δυναμώνει», αποκάλυψε ο Γιάννης Κασσελάκης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button