LifeStyle

Άννα Βίσση και Λευτέρης Πανταζής μαζί ξανά στη σκηνή, είπαν το «Είναι αστείο»

Μαζί στη σκηνή βρέθηκαν η Άννα Βίσση και ο Λευτέρης Πανταζής το περασμένο Σάββατο (13.04.2024) στο μαγαζί που εμφανίζεται η δημοφιλής τραγουδίστρια. 

Την Άννα Βίσση και τον Λευτέρη Πανταζή συνδέει βαθιά φιλία και σεβασμός που κρατά ακόμη και σήμερα, 35 χρόνια μετά την θρυλική συνεργασία τους στον ”Διογένη” και δεν δίστασαν να την επισφραγίσουν με ένα τρυφερό φιλί στο στόμα αλλά και πολλές αγκαλιές.

Ο Λευτέρης Πανταζής το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ολοκληρώνοντας τις πρόβες του στο νυχτερινό κέντρο, όπου κάνει σε λίγες μέρες πρεμιέρα με την Έλλη Κοκκίνου, πήγε να την απολαύσει την Άννα Βίσση, που όταν εκείνη τον αντιλήφθηκε, δεν μπορούσε να μην τον σηκώσει onstage, και να τον τιμήσει, ερμηνεύοντας από κοινού, μεγάλες επιτυχίες, που τους έγραψε ο Νίκος Καρβέλας.

Η Άννα Βίσση, δεν έκρυψε και δημόσια τον θαυμασμό της, για τον Λευτέρη Πανταζή, αποκαλώντας τον Έλτον Τζον της Ελλάδος και του κόσμου όλου.

 

@leuterispantazis

 

♬ πρωτότυπος ήχος – LEPA

Ο Λευτέρης Πανταζής από την πλευρά, την αποθέωσε, θυμούμενος πόσο όμορφα είχαν περάσει οι δυο τους, το 1989, στην θρυλική τους συνεργασία στο «Διογένης Παλλάς», αλλά και στις προσωπικές στιγμές που είχαν μαζί και με τον Νίκο Καρβέλα, όταν του έγραφε τις μεγάλες επιτυχίες του, «Το ωραιότερο πλάσμα», και άλλα πολλά.

Αφού ερμήνευσαν από κοινού και το «Είναι Αστείο», επισφράγισαν την on stage συνάντησή τους, με ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, με τον κόσμο που είχε γεμίσει το μαγαζί, να τους αποθεώνει.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button