Ομορφιά

Συγκλονισμένη η Εριέττα Κούρκουλου για τα μηνύματα που δέχτηκε μετά την εξομολόγησή της για την αποβολή

Η Εριέττα Κούρκουλου το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαρτίου αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως απέβαλε στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Παράλληλα με τη συγκλονιστική εξομολόγησή της, η ίδια θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που βίωσαν κάτι αντίστοιχο.

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση που έκανε, η Εριέττα Κούρκουλου θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους ανθρώπους που της έστειλαν μηνύματα στήριξης.

«Για ακόμα μια φορά είμαι συγκλονισμένη από την αγάπη που δέχομαι. Σε ένα περιβάλλον που είναι ανησυχητικά τοξικό, ψεύτικο και προβληματικό, υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που αναζητούν απλά τη σύνδεση, την ταύτιση και την διαδικτυακή αγκαλιά που μας δίνει τόση δύναμη! Μέσα από τις ιστορίες σας και την ενσυναίσθηση που δείχνετε για την οικογένειά μου αντιλαμβάνομαι τη δύναμη του καλού», έγραψε αρχικά η Εριέττα Κούρκουλου.

«Όμως, ακόμα περισσότερο μέσα από αυτό το προσωπικό μου σελιδάκι, έχω καταλάβει την απίστευτη δύναμη που κρύβουμε εμείς οι γυναίκες. Μαμάδες με δεκάδες εξωσωματικές, πολλαπλές αποβολές – μαμάδες που γέννησαν νεκρά τα μωρά τους, ή μαμάδες των οποίων τα μωρά έφυγαν νωρίς. Και όμως, προχωρούν με τα τραύματά τους παρέα. Και όμως, καμία δεν λέει στην άλλη “εγώ πέρασα πιο δύσκολα”. Τιμή μου που το βιώνω όλο αυτό! Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο», πρόσθεσε ακόμα η Εριέττα Κούρκουλου.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button