ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Euroleague: O δρόμος του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού μέχρι τον τελικό του Final Four

Αυτός είναι ο δρόμος του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού μέχρι τον τελικό του Final Four της Euroleague.

Η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώθηκε, με τον Παναθηναϊκό να τερματίζει στη δεύτερη θέση και τον Ολυμπιακό στην πέμπτη θέση.

Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν με μειονέκτημα έδρας κόντρα στην Μπαρτσελόνα στα πλέι οφ και για να προκριθούν στο Final Four θα πρέπει να κερδίσουν τουλάχιστον ένα παιχνίδι στη Βαρκελώνη.

Από την πλευρά τους, οι πράσινοι θα χρειαστεί να περιμένουν λίγες μέρες ακόμα για να μάθουν οριστικά τον αντίπαλο τους, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι Μακάμπι – Μπασκόνια. Ο νικητής θα βρεθεί στον δρόμο του τριφυλλιού, με τους πράσινους να έχουν το πλεονέκτημα έδρας και τον πρώτο λόγο για πρόκριση στο Final Four.

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν μπορούν να συναντηθούν πουθενά, πέρα από τον τελικό της Euroleague! Ευχή όλων είναι οι δύο ελληνικές ομάδες να συγκρουστούν για τον τίτλο.

Στα ημιτελικά του Final Four, ο Παναθηναϊκός, αν προκριθεί, θα αντιμετωπίζει τον νικητή του ζευγαριού Μονακό – Φενέρμπαχτσε, ενώ ο Ολυμπιακός θα πέσει πιθανότατα πάνω στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα πλέι οφ θα είναι ως συνήθως best-of-five σειρές, θα ξεκινήσουν στις 23 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν το αργότερο στις 8 Μαΐου. Ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα ριχτεί πρώτος στη μάχη, για να ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός στις 24 Απριλίου.

Το Final Four θα γίνει 24-26 Μαΐου.

Τα ζευγάρια των πλέι οφ:
1. Ρεάλ Μαδρίτης – 8. Μακάμπι ή Μπασκόνια ή Εφές ή Βίρτους
2. Παναθηναϊκός – 7 Μακάμπι ή Μπασκόνια
3. Μονακό – 6. Φενέρμπαχτσε
4. Μπαρτσελόνα – 5. Ολυμπιακός

Τα ζευγάρια του Play-In:
7. Μακάμπι Τελ Αβίβ – 8. Μπασκόνια
9. Αναντολού Εφές – 10. Βίρτους Μπολόνια

Οι διασταυρώσεις στο Final Four:
1. Ρεάλ ή Μακάμπι ή Μπασκόνια ή Εφές ή Βίρτους – 4. Μπαρτσελόνα ή Ολυμπιακός
2. Παναθηναϊκός ή Μακάμπι ή Μπασκόνια – 3. Μονακό ή Φενέρμπαχτσε

To άρθρο Euroleague: O δρόμος του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού μέχρι τον τελικό του Final Four δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button