Ομορφιά

Survivor: Αποχώρησε από το συμβούλιο η Ασημίνα Χατζηανδρέου – Η ανακοίνωση του Λιανού για τον υποψήφιο

Γεμάτο εντάσεις ήταν το επεισόδιο της Τρίτης του Survivor, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας όσο και κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου που ακολούθησε στη συνέχεια.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τη δήλωση του James για την απαγορευμένη φράση που ισχυρίζεται πως ξεστόμισε νωρίτερα στο αγώνισμα βρέθηκε για άλλη μια φορά στο επίκεντρο.

Η παίκτρια του Survivor 2024 ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον James Καφετζή με αποτέλεσμα να αποχωρήσει εκνευρισμένη από το συμβούλιο.

Όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός: «Λοιπόν παιδιά, είχαμε ένα έντονο περιστατικό λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία για την κόκκινη ομάδα. Η Ασημίνα, εμφανώς εκνευρισμένη από τη συζήτηση που είχε με τον James και τον Φάνη σχετικά με το σχόλιο που πιστεύουν ότι ακούστηκε από την Ασημίνα, πέταξε εκνευρισμένη το μικρόφωνό της και αποχώρησε από το συμβούλιο. Τη ζητήσαμε να ψηφίσει με επιστολική ψήφο, δεν το δέχτηκε, επομένως θα ξεκινήσουμε την ψηφοφορία χωρίς αυτήν», ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Στην ψηφοφορία, η κόκκινη ομάδα κλήθηκε να επιλέξει τον επόμενο υποψήφιο για αποχώρηση από το Survivor 2024. Ωστόσο και αυτή την εβδομάδα η Aira Adomaityte βγήκε και πάλι υποψήφια από την ομάδα της.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button