LifeStyle

Μεντιλίμπαρ: «Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα»

Ο Ολυμπιακός σημείωσε την πρώτη νίκη στα εφετινά πλέι οφ στην 3η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος, επικρατώντας με 3-0 του Άρη, τον οποίο και υποχρέωσε σε παθητικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV, ο τεχνικός των «Ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, εμφανίστηκε ικανοποιημένος, υπογραμμίζοντας ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ωστόσο κάποιες στιγμές θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο δυνατοί. Στο 1-0 υπήρχε ο φόβος ότι μπορεί να ισοφαρίσει ο αντίπαλος, μετά βάλαμε ακόμη δυο γκολ και καθαρίσαμε το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Βάσκος προπονητής.

Κληθείς να μιλήσει για τη συνέχεια των πλέι οφ, επισήμανε: «Οι αντίπαλοι θα χάσουν κάποια ματς. Είναι ένα πρωτάθλημα ανάμεσα στους πρώτους. Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα κι ας είναι η διαφορά μεγάλη από την κορυφή.

Πρέπει να σκεφτόμαστε εγωιστικά, να κερδίζουμε όλα τα ματς. Το 1-0 δεν είναι αρκετό, πρέπιε να βάζουμε περισσότερα γκολ. Φυσικά, δεν υπάρχει περιθώριο να χάσουμε βαθμούς, αλλά υπάρχουν ακόμα πιθανότητες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button