Ομορφιά

Η Άνδρη Θεοδότου συγκλονίζει: «Στην οικογένεια δεν μιλάμε για αυτό, προσπαθούν να ξεχάσουν όσα έζησαν»

Η Άνδρη Θεοδότου βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Κυριακής 17/3 στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά-δες» και μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση με τους αγαπημένους της γονείς και τη συμμετοχή του πατέρα της, μαζί με τα αδέλφια του, στον πόλεμο του 1974.

Αρχικά, η Άνδρη Θεοδότου είπε: «Ήταν πέντε παιδιά, ένα κορίτσι και τέσσερα αγόρια, που τα τέσσερα αγόρια έφυγαν στον πόλεμο του 1974. Το ένα αγόρι μάλιστα, το τελευταίο και πιο μικρό, ήταν αγνοούμενο για ένα μήνα. Ο θείος μου. Και γύρισαν επτά από αν δεν κάνω λάθος και ήταν ένας από τους επτά που γύρισαν μετά το τέλος του πολέμου».

Στην συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός πρόσθεσε: «Στην οικογένεια μου δεν μιλάμε για αυτό (σ.σ. τον πόλεμο). Ούτε ο μπαμπάς μου, όταν τον ρωτάω, ούτε ο θείος μου. Δεν τον έχουμε ρωτήσει και πάρα πολλές φορές αλλά δεν μιλάνε πολύ για αυτά τα χρόνια. Είναι σαν να προσπαθούν να ξεχάσουν το τι έζησαν εκείνες τις ημέρες».

Τέλος, η Άνδρη Θεοδότου κατέληξε: «Γιατί είναι σκληρό να είσαι στρατιώτης και να έρθεις αντιμέτωπος με κάποιον άνθρωπο που μπορεί να έχεις ζήσει μαζί, να έχεις φάει μαζί κάποια στιγμή στη ζωή σου και να του γυρνάς τώρα ένα όπλο. Είναι σκληρά πράγματα, πάνω από τα ανθρώπινα και οι γονείς μου το ’74 είχαν μόλις παντρευτεί».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button