LifeStyle

Το εντυπωσιακό μονόπετρο στο χέρι της Δέσποινας Βανδή και οι βόλτες στη Ρώμη με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Φούντωσαν οι φήμες περί πρότασης γάμου από τον Βασίλη Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή μετά το βίντεο στο οποίο φαίνεται ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στο χέρι της τραγουδίστριας. 

Το ζευγάρι βρέθηκε στη Ρώμη για σύντομες διακοπές και η Δέσποινα Βανδή δεν έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει βίντεο με τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη, περπατώντας στην ιταλική πρωτεύουσα.

Το ενδιαφέρον του κοινού κέντρισε αμέσως το μονόπετρο που φορούσε η τραγουδίστρια στο αριστερό της χέρι, με τις εικασίες περί γάμου να γίνονται εντονότερες.

Στην εκπομπή «I Love Σουκου», το Σάββατο (30.03.2024), έγινε η μεγάλη αποκάλυψη τελικά για τη σημασία που είχε το μονόπετρο αλλά και το γιατί ο Βασίλης Μπισμπίκης το έκανε δώρο στην σύντροφό του. 

@desp1navandiofficial #panselinos #roma #italia ♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

Περιβάλλον του ζευγαριού ανέφεραν ότι δεν πρόκειται για ένα δαχτυλίδι αρραβώνα ή γάμου, αλλά για ένα δαχτυλίδι ευγνωμοσύνης. 

Ο ηθοποιός ήθελε με τον τρόπο αυτό να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή, που ήταν δίπλα του στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε το προηγούμενο διάστημα.

To άρθρο Το εντυπωσιακό μονόπετρο στο χέρι της Δέσποινας Βανδή και οι βόλτες στη Ρώμη με τον Βασίλη Μπισμπίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button