ΕνημέρωσηΠολιτική

«Είναι αηδιαστικό» λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον σερβιτόρο στη Ρόδο που πήγε παραγγελία στη θάλασσα

«Με το που το είδα πήγε το κλιμάκιο ελέγχου της Επιθεώρησης Εργασίας για να διαπιστωθεί αν είναι όλα νόμιμα στην επιχείρηση», είπε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, για το βίντεο με τον σερβιτόρο στη Ρόδο, που πηγαίνει παραγγελία μέσα στη θάλασσα.

Μιλώντας στον Alpha, ο κύριος Γεωργιάδης είπε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι χρήσιμα σε τέτοιες περιπτώσεις αφού «δεν μπορεί το κράτος να είναι πανταχού παρόν».

Τόνισε ότι το περιστατικό στη Ρόδο «είναι αηδιαστικό, η εποχή της δουλείας έχει τελειώσει και οι εργαζόμενοι δεν είναι δούλοι και είναι άνθρωποι με δικαιώματα. Όποιος επιχειρηματίας το ξεχνάει θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου».

Για τον 22χρονο μάγειρα που κάηκε με καυτό λάδι ενώ εργαζόταν σε ξενοδοχείο της Κρήτης, ο κύριος Γεωργιάδης είπε: «Με δική μου συζήτηση η Επιθεώρηση βρέθηκε στην επιχείρηση και πληρώθηκαν όλα στον εργαζόμενο, πληρώθηκε πρόστιμο και έγινε κανονική πρόσληψη».

To άρθρο «Είναι αηδιαστικό» λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον σερβιτόρο στη Ρόδο που πήγε παραγγελία στη θάλασσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button