Ομορφιά

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Αποκαλύπτει το αγαπημένο φαγητό του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Η γνωστή μαγείρισσα αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέπτεται συχνά το εστιατόριό της στο Κολωνάκι, και αποκαλύψε τα αγαπημένα του πιάτα.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν πήγε καλεσμένος στο «Πρωινό», είπε για το εστιατόριό σου στο Κολωνάκι ότι το θεωρεί σαν το σπίτι του και ότι τρώει πάρα πολύ συχνά εκεί…

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να µας επιλέγει ο πρωθυπουργός εδώ και πολλά χρόνια για τα επαγγελματικά και οικογενειακά του γεύµατα. Χαίρομαι πάρα πολύ που θεωρεί το εστιατόριό µας σαν το σπίτι του.

Τι του αρέσει να τρώει συνήθως;

Αγαπάει πολύ το ψάρι και τα θαλασσινά και χαιρόμαστε κάθε φορά που µας εμπιστεύονται αυτός και η οικογένειά του.

Πώς είναι ως πελάτης;

Είναι πάρα πολύ ευγενικός, χαιρετάει όλο τον κόσµο στο εστιατόριο, συνοµιλεί µε τους άλλους πελάτες και τους ακούει µε πολύ µεγάλη προσοχή. Τα κορίτσια στη σάλα χαίρονται να εξυπηρετούν τέτοιους πελάτες.

Φαν του µαγαζιού του είναι και η σύζυγός του, Μαρέβα.

Χαιρόµαστε να την έχουµε πολύ συχνά µαζί µας. Πρωτίστως είναι πάρα πολύ ευγενική και είναι η αγαπηµένη πελάτισσα του service. Έχει µια ιδιαίτερη αδυναµία στο ψάρι και στα ελληνικά φαγητά.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button